Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Advanced Professional Diploma Σύγχρονες Εφαρμογές Ειδικής Αγωγής

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Εξειδικευμένοι καθηγητές του Mediterranean Professional Studies

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Νέους Πτυχιούχους και Μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τομείς της εκπαίδευσης, των Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Επιστηµών της Υγείας.
- Εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας και ειδικότητας
- Ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα παρέχει ένα πλαίσιο εκπαίδευσης και επαγγελματικής ειδίκευσης και κατάρτισης σε σύγχρονες εφαρμογές της ειδικής αγωγής. Δίνει τη δυνατότητα στον σπουδαστή να αναπτύξει επαρκείς θεωρητικές γνώσεις και ένα εύρος δεξιοτήτων και τεχνικών στον τομέα των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών, οι οποίες είναι απαραίτητες για επιτυχή μετάβαση και απασχόληση στην εκπαίδευση και σε άλλους συναφείς τομείς της ειδικής αγωγής, εφόσον βρίσκουν εφαρμογή σε μια πληθώρα πλαισίων, ομαδικών και ατομικών, δημοσίων και ιδιωτικών.

Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Mediterranean Professional Studies) εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ.

Πρόσθετη βεβαίωση Pearson Assured στις Σύγχρονες Εφαρμογές Ειδικής Αγωγής, μετά από αξιολόγηση της Pearson, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε 210 ώρες με φυσική παρουσία, από τις οποίες 30 ώρες αποτελούν εποπτευόμενη πρακτική άσκηση σε πλαίσια ειδικής αγωγής.

Επίσης, παρέχει ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης (πρωινά/απογευματινά τμήματα ή Σάββατα), ώστε να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων φοιτητών αλλά και των κατοίκων της περιφέρειας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική
Διάρκεια: 210 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.