Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Diploma Συμβουλευτική Καριέρας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Εξειδικευμένοι καθηγητές του Mediterranean Professional Studies

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Σε επαγγελματίες Ψυχολόγους, συμβούλους Ψυχικής Υγείας και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον ανθρώπινο παράγοντα σε περιβάλλοντα εκπαιδευτικά, ακαδημαϊκά, κλινικά και εργασιακά / οργανωτικά.
- Νέους Πτυχιούχους και Μεταπτυχιακούς φοιτητές Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Επιστηµών της Υγείας.
- Φοιτητές Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Επιστηµών της Υγείας.
- Σε εκπαιδευτικούς.
- Σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εν μέσω κρίσιμων αλλαγών στην οικονομία και την αγορά εργασίας διεθνώς, η ανάγκη για καλό επαγγελματικό προσανατολισμό είναι πρωταρχικής σημασίας. Το επάγγελμα του Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού μπορεί να συνεισφέρει στην ψυχική υγεία και ευημερία των ατόμων, αλλά και της κοινωνίας μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες από ποικίλους τομείς απασχόλησης, όπως θεραπευτές, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, κλπ. που επιθυμούν να αναπτύξουν τα προσόντα τους στη Συμβουλευτική Καριέρας για διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ραγδαίες αλλαγές που πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά συστήματα της εποχής μας.

Τα μαθήματα του προγράμματος στόχο έχουν να μεταδώσουν τις βασικές έννοιες και τεχνικές της συμβουλευτικής καριέρας, και να διερευνήσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων, όπως είναι τα κίνητρα, η εκπαίδευση, οι ατομικές διαφορές και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, οργανωτικά και κοινωνικά θέματα, και η αγορά εργασίας.

Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Mediterranean Professional Studies) εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ.

Πρόσθετη βεβαίωση Pearson Assured στη Συμβουλευτική Καριέρας, μετά από αξιολόγηση της Pearson, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική
Διάρκεια: 80 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.