Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ο Μαγνήτης της Επιτυχίας στην Προσωπική Επιρροή

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Profetis Consulting Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Γιώργος Προφέτης, BA, MBA, PhD, SAC Dip
Ο Γιώργος Προφέτης είναι έμπειρος σύμβουλος επιχειρηματικής και προσωπικής ανάπτυξης και εισηγητής σεμιναρίων. Συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων σε θέματα οργάνωσης, ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης, στρατηγικής marketing –πωλήσεων. Επίσης, ως προσωπικός σύμβουλος / life coach συνεργάζεται με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους και να πετύχουν ατομικούς στόχους. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων («14 Απλά Μαθήματα Life Coaching», «Οι Χρυσοί Κανόνες της Επιτυχίας», «Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» κ.α.). Μέλος της Association for Coaching, UK.

Σκοπός

Στο πρόγραμμα αυτό θα αναλύσουμε τι είναι ο "εσωτερικός μας μαγνήτης" και πως λειτουργεί στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους, στις σχέσεις μας και στην επιτυχία μας γενικά. Θα συζητήσουμε πως οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι επιλογές μας, προγραμματίζουν κάθε στιγμή το μαγνήτη μας και επίσης, πως επηρεαζόμαστε από την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους ανθρώπους. Θα αναλύσουμε το νόμο της έλξης και θα δούμε πως οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που "έλκουμε" στη ζωή μας οφείλονται, κατά ένα βαθμό, σ' αυτές τις εσωτερικές δυναμικές. Ακόμη, θα δούμε βασικές "περιοριστικές πεποιθήσεις" και πως αυτές μπορούν να μας μπλοκάρουν σε σχέση με την προσωπική μας επιτυχία και ευτυχία. Τέλος, θα μάθουμε πως να έχουμε καλύτερο έλεγχο αυτών των δυναμικών, έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο κυρίαρχοι του εαυτού μας, πιο θεληματικοί, πιο "χαρισματικοί" και να πετυχαίνουμε περισσότερα. Το πρόγραμμα αφορά όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τα σχετικά θέματα, ενώ ο τρόπος που αποδίδεται το υλικό είναι απλός, εύληπτος και εύκολα κατανοητός.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι είναι αυτό που λέμε "μαγνητική προσωπικότητα"; γιατί κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν αμέσως την προσοχή, επιβάλλονται, είναι πιο γοητευτικοί από τους άλλους, ενώ δεν έχουν κάποιο εμφανές χαρακτηριστικό γνώρισμα που να τους κάνει ελκυστικούς; Πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε την προσωπικότητά μας, να συνειδητοποιήσουμε την "εσωτερική νοητική μας στάση" και να τη βελτιώσουμε / αλλάξουμε, έτσι ώστε να ασκούμε μεγαλύτερη προσωπική επιρροή; Πώς μπορούμε να χαράξουμε τη δική μας πορεία και να μην επηρεαζόμαστε από τους άλλους -ανθρώπους που μας πηγαίνουν πίσω; Πραγματικά, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει μια διαφορετική διάσταση στο θέμα της προσωπικής επιτυχίας, συνδυάζοντας ιδέες και γνώσεις από το "νόμο της έλξης" και το Νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό (NLP).

ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1. Ο εσωτερικός μας "μαγνήτης" -τι είναι και πως λειτουργεί
2. Ο νόμος της έλξης, τι είναι -γιατί δεν λειτουργεί πάντα
3. Πως τα συναισθήματα, οι σκέψεις και οι επιλογές μας επηρεάζουν τα αποτελέσματά μας
4. Περιοριστικές πεποιθήσεις και πως να τις αλλάξουμε
5. Ο εσωτερικός μας μαγνήτης και οι σχέσεις μας με τους άλλους
6. Ασκήσεις NLP για "επαναπρογραμματισμό" της επιρροής μας / επιτυχία σε προσωπικά θέματα

Πληροφορίες συμμετοχής

Κόστος παρακολούθησης σεμιναρίου - προσφορά:
3 συναντήσεις Χ 30 Ευρώ (συνολικά 90 Ευρώ)
και για φοιτητές –ανέργους 50 Ευρώ

Οι συναντήσεις / συνεδρίες μπορούν να γίνουν και μέσω Skype / τηλεφωνικά κατόπιν συνεννοήσεως.
Με το πέρας του σεμιναρίου, δίδονται σημειώσεις με το πλήρες υλικό του προγράμματος.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.