Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

JOB 1: Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Προετοιμασίας για την Αγορά Εργασίας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.
- Σε σπουδαστές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής.
- Σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού.

Σκοπός

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των ενδιαφερομένων στην αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας. Η διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω στη συμβουλευτικής παρέμβασης για την εξοικείωση του εκπαιδευόμενου με όλες τις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα βασίζεται στην πολύτιμη τεχνογνωσία της Ison Psychometrica, που είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που ασχολείται με την επιστημονική σύζευξη ανθρώπων – επαγγελμάτων, εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φορέων Σταδιοδρομίας ACF και έχει επιλεγεί από τη μεγαλύτερη εταιρία του κόσμου στην προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, τη Right Managements Consultants για την υλοποίηση των έργων της στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα βοηθούνται στο να αποκτήσουν επαγγελματική ταυτότητα και στρατηγική επιτυχούς υλοποίησης των επαγγελματικών τους επιδιώξεων.

Γιατί να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα βοηθά τον νεοεισερχόμενο στην αγορά εργασίας ώστε να μπορεί να αυτοπαρουσιάζεται, να διεκδικεί και να θέτει τις βάσεις της επιτυχίας του. Πράγματα που συνήθως κανείς μαθαίνει είτε ρωτώντας, είτε από την εμπειρία του, παρουσιάζονται συστηματοποιημένα, ώστε να κάνει τα σωστότερα επαγγελματικά βήματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική
Διάρκεια:11 ώρες

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.