Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού με το e-mellon

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε Εκπαιδευτικούς, Συμβούλους, Ψυχολόγους
- Σε φοιτητές/τριες και απόφοιτους/τες ανθρωπιστικών, κοινωνικών και επιστημών της υγείας

Σκοπός

Το e-mellon είναι το ολοκληρωμένο σύστημα Επαγγελματικού προσανατολισμού σε ηλεκτρονική μορφή, που δημιουργήθηκε για τους Έλληνες μαθητές.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ξεκαθαρίσουν τι τους ταιριάζει, τι τους αρέσει και σε τι έχουν κλίση, έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα βασίζεται στην πολύτιμη τεχνογνωσία της Ison Psychometrica, που είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που ασχολείται με την επιστημονική σύζευξη ανθρώπων – επαγγελμάτων, εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φορέων Σταδιοδρομίας ACF και έχει επιλεγεί από τη μεγαλύτερη εταιρία του κόσμου στην προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, τη Right Managements Consultants για την υλοποίηση των έργων της στην Ελλάδα.

Γιατί να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Παρέχει την ανταγωνιστικότερη μεθοδολογία διερεύνησης των χαρακτηριστικών του ατόμου και άρα της αποτελεσματικότερης συμβουλευτικής και καθοδήγησης για τις επαγγελματικές του επιλογές και προοπτικές.

Πως μπορούν οι καταρτισθέντες να αξιοποιήσουν την πιστοποίηση
Οι καταρτισθέντες σύμβουλοι αποκτούν πιστοποιημένη επάρκεια στη χρήση της εν λόγω πολυσχιδούς μεθοδολογίας, που προσφέρει τα πιο έγκυρα και πλήρη αποτελέσματα για το παιδί και τους γονείς.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική
Διάρκεια:30 ώρες

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.