Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εκπαίδευση στο MMPI-2

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε σπουδαστές Ψυχολογίας (τριτοετείς & τελειόφοιτους).
- Σε επαγγελματίες Ψυχολόγους (για την υπογραφή αποτελεσμάτων μόνον αδειούχους).
- Σε Ψυχιάτρους (χωρίς δικαίωμα χορήγησης του τεστ καθώς αυτό είναι κατ' αποκλειστικότητα δικαίωμα των Ψυχολόγων).

Σκοπός

Στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες φοιτητές ψυχολογίας και αδειοδοτημένους επαγγελματίες Ψυχολόγους στη χορήγηση, βαθμολογηση, εξαγωγή συμπερασμάτων και συγγραφή έκθεσης αυτού του πολύτιμου διαγνωστικού μέσου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το test MINNESOTA MULTIPHASIC PERSONALITY INVENTORY (MMPI-2) αποτελεί το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο και περισσότερο διερευνηθέν εργαλείο για την διερεύνηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. Χρησιμοποιείται για τη διάγνωση τυχόν ψυχοπαθολογίας και τη διαπίστωση κρίσιμων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας (κλινική χρήση). Επίσης, χρησιμοποιείται για την αναγνώριση ψυχολογικών παραγόντων που σχετίζονται με την επιλογή προσωπικού για ευαίσθητες θέσεις επικινδυνότητας ή ασφάλειας.

Γιατί να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Παρέχει την ανταγωνιστικότερη μεθοδολογία διερεύνησης των χαρακτηριστικών Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. Ο επαγγελματίας έχει μέσα σε ελάχιστο χρόνο όλη την πληροφορία για τον εξεταζόμενό του, ώστε να μπορέσει να σχεδιάσει την επαγγελματική του αντιμετώπιση είτε σε κλινικά είτε σε εργασιακά πλαίσια.

Πως μπορούν οι καταρτισθέντες να αξιοποιήσουν την πιστοποίηση
Οι καταρτισθέντες Ψυχολόγοι είναι πιστοποιημένοι στη χρήση του πιο έγκυρου και αξιόπιστου ερωτηματολογίου Προσωπικότητας και Ψυχοπαθολογίας στον Κόσμο. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στο Βιογραφικό τους, ένα πολύτιμο εργαλείο στη δουλειά τους και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική
Διάρκεια:18 ώρες

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.