Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CNC ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ – ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
CNC TRAINING CENTER
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης "Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1" απευθύνεται σε: όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Χειριστές – Προγραμματιστές εργαλειομηχανών CNC σε σύγχρονα μηχανουργεία και δεν διαθέτουν (ή διαθέτουν ελάχιστη) πρότερη επαγγελματική εμπειρία.

Σκοπός

Απώτερος σκοπός του Προγράμματος τεχνικής κατάρτισης "Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1" είναι η δημιουργία τεχνικών CNC, οι οποίοι, οπλισμένοι με τις απαιτούμενες δεξιότητες, τεχνογνωσία και εμπειρία, θα είναι σε θέση να εργασθούν και να αποδώσουν άμεσα σε σύγχρονα μηχανουργεία CNC ή στα αντίστοιχα τμήματα παραγωγής μεγάλων βιομηχανικών εταιριών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης Χειρισμού & Προγραμματισμού εργαλειομηχανών CNC Επιπέδου 1 παρέχει πληρότητα τεχνικών, πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων σε επίπεδο ικανό ώστε να μεταδίδει σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρωμένες εμπειρίες και δεξιότητες χρόνων. Με τον τρόπο αυτό, εντάσσει ομαλά στον πραγματικό κόσμο των εργαλειομηχανών CNC όσους δεν διαθέτουν πρότερη επαγγελματική εμπειρία και επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους ως τεχνικοί εργαλειομηχανών CNC.

Οφέλη Σπουδαστών
Με την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος τεχνικής κατάρτισης "Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1", οι σπουδαστές θα:
- είναι σε θέση να εργασθούν ως Χειριστές & Προγραμματιστές εργαλειομηχανών CNC για απλές κατεργασίες σε σύγχρονα μηχανουργεία ή στα αντίστοιχα τμήματα παραγωγής μεγάλων βιομηχανικών εταιριών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό
- είναι σε θέση να προσαρμοσθούν άμεσα και να αποδώσουν σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον CNC
- έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εξοικείωση και θα χειρίζονται με ευχέρεια πραγματικές εργαλειομηχανές CNC
- έχουν αποκτήσει τις απαιτούμενες δεξιότητες, τεχνογνωσία και εμπειρία στην ολοκληρωμένη εκτέλεση απλών κατεργασιών CNC
είναι σε θέση να εντοπίζουν προληπτικά κινδύνους που μπορεί να εμφανισθούν κατά την επερχόμενη κατεργασία CNC και να μεριμνούν για την αποφυγή αυτών των κινδύνων ή λαθών που μπορεί να γίνουν, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα της εργασίας τους και του τελικού αποτελέσματος χωρίς έκτακτες ζημίες
- γνωρίζουν το πώς να συμπεριφέρονται και να λειτουργούν ως ευσυνείδητοι επαγγελματίες σε ένα καλά οργανωμένο, σύγχρονο και εξωστρεφές εταιρικό περιβάλλον.

Προαπαιτούμενα
Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του Προγράμματος τεχνικής Κατάρτισης "Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1".

Το Πρόγραμμα Επιπέδου 1 μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα από την ύπαρξη πρότερης εμπειρίας ή γνώσεων στο αντικείμενο αυτό, την κατοχή πανεπιστημιακού ή άλλου επαγγελματικού τίτλου, την ηλικία και το φύλο τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Το προσφερόμενο πρόγραμμα κατάρτισης ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση 70 ωρών παρακολούθησης σε χρονική διάρκεια 7 εβδομάδων.
  • Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε χρονική διάρκεια 9 ημερών.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.