Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional certificate Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Εξειδικευμένοι καθηγητές του Mediterranean Professional Studies

Σε ποιους απευθύνεται

• Σε επαγγελματίες ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές/τριες και σύμβουλους ψυχικής υγείας που δουλεύουν, ή ενδιαφέρονται να δουλέψουν με ζευγάρια, και επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη συμβουλευτική σχέσεων.
• Σε φοιτητές/τριες και απόφοιτους/τες ψυχολογίας, συμβουλευτικής και ανθρωπιστικών/κοινωνικών επιστημών που επιθυμούν μια πρώτη γνωριμία με τη συμβουλευτική σχέσεων.
• Στο ευρύτερο κοινό για λόγους προσωπικής ή/και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι βασικές θεωρητικές έννοιες καθώς και πρακτικά θέματα που αφορούν στη συμβουλευτική σχέσεων, αναπτύσσονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που θέλουν να εμπλουτίσουν και να εξελίξουν τη δουλειά τους με νέες γνώσεις και πρακτικές τεχνικές στη συμβουλευτική σχέσεων. Είναι εξίσου κατάλληλο και για ενήλικες που στοχεύουν στην κατανόηση και βελτίωση της σχέσης με το / τη σύντροφό τους.

Στο σεμινάριο παρουσιάζεται το θεωρητικό υπόβαθρο των σχέσεων και τα κοινά προβλήματα των ζευγαριών ενώ εξετάζονται τεχνικές επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων και διερευνώνται ειδικά θέματα στις σχέσεις των ζευγαριών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται η δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης (Professional Diploma) στη Συμβουλευτική Σχέσεων και Ζευγαριών του Mediterranean Professional Studies (MPS).

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια:30 ώρες
Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνικά

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.