Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

WEBINAR: Εκπαίδευση & Επιμόρφωση Φροντιστών Βρεφών - Νηπίων - Παιδιών (BABYSITTERS TRAINING)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Στο καινοτόμο αυτό επιμορφωτικό πρόγραμμα της Employ, συμμετέχουν καταξιωμένοι εισηγητές με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία προκειμένου να μεταδώσουν πέρα από το θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτικές γνώσεις.
Δρ Καλλιόπη Εμμανουηλίδου, Κωνσταντίνος Μ. Ντίνας PhD, Βάλια Λουτριανάκη, Δάφνη Νταλάπα, Καραθανάση Αναστασία, Κότιος Κωνσταντίνος

Σε ποιους απευθύνεται

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αποτελεί μια καινοτόμα επιμόρφωση που για ΠΡΩΤΗ φορά υλοποιείται στο πλαίσιο της Δια Βιου Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η εκπαίδευση αυτή έχει διπλό χαρακτήρα.
Απευθύνεται καταρχήν σε ψυχολόγους, επαγγελματίες υγείας, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές που επιθυμούν να εργαστούν ως φροντιστές βρεφών-νηπίων-παιδιών ή που εργάζονται ήδη και χρειάζονται εμπλουτισμό των προσόντων τους και πιστοποιημένη εκπαίδευση. Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα δώσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στους κατόχους της επιμόρφωσης καθώς θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν μέσω αυτής, τα προσόντα τους σε ένα εργασιακό ρόλο που συχνά εμπλέκονται και άσχετοι με το χώρο της αγωγής ενδιαφερόμενοι.
Παράλληλα, απευθύνεται και σε γονείς προκειμένου να τους εφοδιάσει με συγκεκριμένα γνωστικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν στην ανατροφή του παιδιού αλλά και στη μετάδοση καταλλήλων γνώσεων προκειμένου να είναι σε θέση να αξιολογήσουν μελλοντικά κάποια υποψήφια baby sitter για το παιδί τους ή κάποιο/α παιδαγωγό που θα επιλέξουν για τη διαπαιδαγώγηση και φύλαξη του παιδιού στον ελεύθερο του χρόνο. Οι γονείς παρακολουθούν το θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης και δεν μπορούν να λάβουν το σχετικό πιστοποιητικό εκτός και αν είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική ειδίκευση.
Λόγω της ειδικής μαθησιακής μεθοδολογίας (πρακτική | e-learning) ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος και θα τεθεί σειρά προτεραιότητας και για το παρόν και για ενδεχόμενες επαναλήψεις του προγράμματος

Περιγραφή σεμιναρίου

Μοναδική - Πιστοποιημένη Εκπαίδευση από την Employ

Έχετε αναλογιστεί πόσο διεθνοποιημένη και κοινή είναι η αποστολή και το έργο μιας babysitter; Πόσο ελλιπής είναι η εκπαίδευση για ένα επαγγελματία ο οποίος είναι φροντιστής τόσο βρεφών - νηπίων όσο και παιδιών και πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος του από ένα βρεφονηπιοκόμο ή εκπαιδευτικό; Πόσο δύσκολο είναι να εξακριβώσει ή να διασφαλίσει μια οικογένεια αν το άτομο -παιδαγωγός το οποίο θα μεριμνήσει για το παιδί εντός του σπιτιού, και όχι μόνο, έχει τα σχετικά προσόντα;
Γνωρίζετε πως οι babysitter και οι φροντιστές παιδιών αποτελούν περιζήτητη ανάγκη και ειδικότητα για εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο;
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Employ έρχεται να απαντήσει σε όλα αυτά και να σας μεταφέρει γνώσεις και δεξιότητες που σας καθιστούν περιζήτητη/ο μέσω μιας επιμόρφωσης την οποία μπορείτε άμεσα να αξιοποιήσετε στην Ελληνική -και όχι μόνο- αγορά εργασίας.
Παράλληλα, σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του ελληνικού πρακτορείου εύρεσης ελληνίδων νταντάδων και παιδαγωγών Greeknannies στο Λονδίνο, οι κάτοχοι του πιστοποιητικού του προγράμματος που ενδιαφέρονται να εργαστούν στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και ένα σημαντικό εφόδιο για την απασχόληση τους και με τη συνδρομή της Greeknannies.

 Δείτε την αναλυτική παρουσίαση όλου του Προγράμματος

Πληροφορίες συμμετοχής

- Έναρξη: 1 Νοεμβρίου 2014 | Λήξη: 21 Δεκεμβρίου 2014

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.