Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Certificate in Social Media

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί από κορυφαίους digital & social media specialists.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Professional Certificate in Social Media απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
Σε φυσικά πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες, πολιτευτές, για την ενίσχυση της εικόνας τους.
Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών – ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
Σε νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το marketing και την επικοινωνία.
Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων/ υπηρεσιών τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου (Level 7) που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας. Εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ ή για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις (για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο). Σκοπός του είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των διαδικτυακών μέσων, και πιο συγκεκριμένα των νέων μέσων και των κοινωνικών δικτύων και η ανάπτυξη ικανοτήτων χάραξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων στρατηγικών για πρόσωπα, πολιτικές και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Mediterranean Professional Studies) εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ.

Πληροφορίες συμμετοχής

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνικά ή Αγγλικά
Διάρκεια: 60 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.