Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Είμαστε Ό,τι Νιώθουμε

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Βίου Μαρία Η Μαρία Βίου ξεκίνησε την ακαδημαϊκή της πορεία με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.) και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο στη Λήψη Αποφάσεων στο London School of Economics (L.S.E.). Εξειδικεύτηκε στην παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών με βάση τη θεωρία των συστημάτων. Το ενδιαφέρον της για τη Συμβουλευτική την οδήγησε σε περαιτέρω σπουδές στην Ψυχολογία στο Open University Milton Keynes.
Κοτρώτσου Όλγα
Η Όλγα Κοτρώτσου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στην Ψυχική Υγεία. Εξειδικεύθηκε, επίσης, στη συμβουλευτική σε οικογένειες που βιώνουν απώλεια. Η εργασιακή της εμπειρία αφορά, κυρίως, στην ψυχική υγεία στα πλαίσια της κοινότητας, με σημαντικούς σταθμούς το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στο Δήμο Παλλήνης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι εννοούμε όταν μιλάμε για συναισθήματα; Πώς αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας και πώς τα επικοινωνούμε;

Στο σεμινάριο αυτό, θα επικεντρωθούμε στην αναγνώριση των διαφορετικών συναισθημάτων, καθώς και στον τρόπο έκφρασης και διαχείρισής τους. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να διερευνήσουμε τη σημασία και το ρόλο τους στις σχέσεις και στη ζωή μας.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 3 Μαΐου.
Ώρα: 11:00πμ-14:00μμ.
Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ/ ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους: 10 ευρώ.
Δήλωση συμμετοχής ως 30/04/2014. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.