Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Η Αντωνία Θεοδωρίδου σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Ειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική και τη Συνθετική Ψυχοθεραπεία Ψυχοδυναμικού Τύπου με Ψυχοσωματική Προσέγγιση. Έχει 12 ετή κλινική εμπειρία τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική ψυχοθεραπευτική πρακτική, καθώς και στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας και αυτό-ανάπτυξης ενηλίκων/ εφήβων. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά ̇ και είναι Συνεργάτης ψυχολόγος της Διεπιστημονικής Ομάδας Προληπτικής Ιατρικής του 1ου Δημοτικού Ιατρείου Αγ. Παρασκευής. Έχει ασχοληθεί με την οικογενειακή συμβουλευτική και την προσαρμογή παιδιών στο σχολικό περιβάλλον, καθώς και εκπονήσει σειρά διαλέξεων σε νηπιαγωγεία με ανοιχτές διαδραστικές συνομιλίες με γονείς. Έχει επιτελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής, όπου έχει αναλάβει την οργάνωση επιστημονικών δράσεων και εκστρατειών ενημέρωσης για τη διακοπή καπνίσματος, τη διαχείριση κρίσεων πανικού, την πρώτη σχολική προσαρμογή. Έχει ασχοληθεί εθελοντικά με την στήριξη αθλητών ΑΜΕΑ και παιδιών στο κέντρο ΑΜΕΑ Αγίας Παρασκευής και στο Πολιτιστικό Κέντρο Εξαρχείων με ομάδες δημιουργικής έκφρασης. Έχει διδάξει κατανόηση κι εφαρμογή ψυχολογικών αρχών σε επαγγελματίες, με στόχο τη βελτίωση σχέσεων ασθενή- θεραπευτή στη Θεραπευτική Ποδολογική Ακαδημία Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με το κλινικό της έργο ασχολείται με τη δημιουργία βιωματικών σεμιναρίων.

Σε ποιους απευθύνεται

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τρόπους αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τη βιωματική εμπειρία, μέσα από την οποία θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα έρθουν σε επαφή με την ομάδα και θα αναπτύξουν το δυναμικό τους

Περιγραφή σεμιναρίου

Ενδεικτική Θεματολογία:
• Βιωματικές ασκήσεις Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης.
• Ταυτότητα & Προσωπικότητα: Η σχέση με τον εαυτό και τους άλλους.
• Οικογένεια & Διαφοροποίηση.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: Από 12/02/14 έως 30/07/14
Ημέρα & Ώρα: Κάθε Tετάρτη 20:00 - 21:30. Εκτός Εορτών & Αργιών. Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.
Κόστος: 90 ευρώ / μήνα. 4 εβδομαδιαίες συναντήσεις. (80 ευρώ για φοιτητές ή ανέργους)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.