Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εμψύχωση γονέων

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Σχολείο Παιχνιδιού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Τάσος Μπάμπαλης
Ψυχολόγος, Δραματοθεραπευτής, Θεατροπαιδαγωγός, Σύμβουλος γονέων. Εργάζεται με ενήλικες και παιδιά σε ατομική και ομαδική βάση ως ψυχοθεραπευτής, εμψυχωτής και σύμβουλος μέσω της τέχνης και του παιχνιδιού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών κάθε ηλικίας και υποψήφιους γονείς και αφορά στην επεξεργασία ζητημάτων που αφορούν στην γονεϊκή σχέση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σε μια εποχή όπου οι ψυχικοί κίνδυνοι αυξάνουν και ο ρόλος του γονέα γίνεται όλο και πιο απαιτητικός, πιο σύνθετος, πιο ενοχοποιημένος, ενώ όλο και πιο δύσκολα συνδυάζεται με τους υπόλοιπους κοινωνικούς του ρόλους, το «Σχολείο Παιχνιδιού» διοργανώνει σεμινάριο εμψύχωσης γονέων προκειμένου να διευκολύνει και να προωθήσει την ανάδυση ενός υγιέστερου γονεϊκού προτύπου.

Μέσω βιωματικών ασκήσεων στις οποίες θα εμπλακεί ενεργά η ομάδα οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν την δημιουργική τους ικανότητα ως γονείς, θα εξερευνήσουν τον τρόπο που σχετίζονται με τα παιδιά τους, θα ανταλλάξουν σκέψεις, εμπειρίες και συναισθήματα μα πάνω από όλα θα μπουν στην θέση των παιδιών τους μέσα από ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια και δράσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

Συμβολικό κόστος συμμετοχής:10 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.