Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ανθεκτικότητα: Εγώ, η ζωή και οι προκλήσεις της

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Human Τouch
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Το workshop πραγματοποιείται από την Όλγα Παπατριανταφύλλου, ψυχολόγο (συστημική προσέγγιση), πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια πάνω στη Διαχείριση του άγχους από τη British Stress Consultancy, πιστοποιημένη coach (ACC) και V.I.A practitioner.
Η Όλγα Παπατριανταφύλλου εξειδικεύεται στη διαχείριση άγχους, το strength coaching και τη συμβουλευτική. Υποστηρίζει άτομα και ομάδες στην επίτευξη των στόχων τους, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τρόπους ώστε να αντέχουν και να ξεπερνούν τις δυσκολίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι κάνουμε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα; Πώς μπορούμε να παραμένουμε επικεντρωμένοι στους στόχους μας όταν εμφανίζονται εμπόδια; Τι μας βοηθάει να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ζωής;

Οφέλη Σεμιναρίου
Μέσα από τη χρήση μεθόδων της θετικής ψυχολογίας και του coaching, όπως (α) η συμπλήρωση ερωτηματολογίων για τον εντοπισμό των στοιχείων που κάνουν ανθεκτικό τον καθένα μας, (β) η διατύπωση εξατομικευμένων στόχων και (γ) ο σχεδιασμός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης για την επίτευξή τους, θα καταφέρετε:
- Να αναγνωρίζετε τους δικούς σας λόγους για τους οποίους θέλετε να είστε ανθεκτικοί και τους τομείς της ζωής σας στους οποίους αισθάνεστε ότι θέλετε να ενισχύσετε την ανθεκτικότητά σας
- Να βάλετε ως προτεραιότητα όσα είναι σημαντικά στη ζωή σας και να διαμορφώσετε τους ατομικούς ή οικογενειακούς σας στόχους προκειμένου να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας τους τομείς που εσείς επιθυμείτε
- Να αναπτύξετε βήμα-βήμα το δικό σας πλάνο για την υλοποίηση των προσωπικών σας στόχων, έχοντας στη φαρέτρα σας στρατηγικές για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζονται.

Στο τέλος αυτού του σεμιναρίου, θα έχετε μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση για τα στοιχεία που σας κάνουν ανθεκτικούς απέναντι στις προκλήσεις της ζωής, και θα νιώθετε συναισθήματα αισιοδοξίας και δυνατότητας επίτευξης. Επίσης, θα έχετε πάρει ιδέες και τρόπους προκειμένου να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους από το περιβάλλον σας στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητάς τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

- Διάρκεια: 8 ώρες (10:00πμ-6:00μμ)
- Ημερομηνία: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013
- Κόστος: 70 ευρώ (Συμπεριλαμβάνονται: βεβαίωση, καφές και ελαφρύ γεύμα)
- Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 9 άτομα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.