Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

GROUP COACHING: Η Τέχνη του να Λέμε Όχι!

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Στέλλα Βουλγαράκη
Ψυχολόγος, Coach, διαπιστευμένη από το International Coach Federation (Associate Certified Coach), πιστοποιημένη NLP Practitioner σε επίπεδο Master και Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης. Πτυχίο Ψυχολογίας, ΑΠΘ. Μεταπτυχιακές σπουδές, Οργανωσιακή Ψυχολογία, City University, UK. Εργάστηκε ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και ως Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιλογής Στελεχών. Από το 2008 ασχολείται επαγγελματικά με το Coaching, πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις σε στελέχη μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Athens Information Technology. Είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA/EMCC Greece).
Μαριαλέξια Μαργαρίτη
Ψυχοθεραπεύτρια, Corporate Coach. BA Ψυχολογία, Τhe American College of Greece. MSc Εφηρμοσμένη Εργασιακή Ψυχολογία, University of Wales, UK . MA Ανθρωπιστική Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Middlesex University, UK. Έχει εκπαιδευτεί ως Coach στην Coach U (Core Essentials Program Graduate) και στους Solution Surfers (Team Coaching). Είναι αξιολογήτρια για πιστοποιήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων Coaching (European Quality Assurance) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Coaching και Mentoring (EMCC) καθώς και διαπιστευμένη Coach (Associated Certified Coach) από το International Coach Federation (ICF). Διαθέτει πολυετή εμπειρία σ' ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε τοπικό και διεθνές περιβάλλον. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και coach.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι θα συμβεί αν αρνηθώ να εξυπηρετήσω το συνάδελφο, αν πω «Όχι» στους γονείς μου, αν δεν δεχτώ να διευκολύνω το φίλο ή τη φίλη μου, αν δεν ακολουθήσω το σύντροφο/τη συντρόφου μου αφού δεν έχω κέφι? Μέσα στο μυαλό μας, η προοπτική των συνεπειών που θα προκύψουν από την πιθανή μας άρνηση, είναι τόσο δυσβάσταχτη, που μας αναγκάζει συχνά να εμπλεκόμαστε σε καταστάσεις που δεν επιθυμούμε, με προσωπικό πάντοτε κόστος. Οι συμμετέχοντες μέσα από τη διαδραστικότητα, την υποστήριξη και τη δυναμική της ομάδας εντοπίζουν ποιοι παράγοντες ή/και προσωπικές πεποιθήσεις τους οδηγούν σε αυτή την συμπεριφορά και συνειδητοποιούν ότι κάθε φορά που λέμε «Ναι» σε κάτι, λέμε «Όχι» σε κάτι άλλο. Δουλεύουν πάνω στην προσωπική τους ανάπτυξη και στη δυνατότητα να διαμορφώσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον τους μέσα σε ένα πλαίσιο που να αντιπροσωπεύει και τις δικές τους επιθυμίες. Το coaching είναι μία διαδικασία που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τους εσωτερικούς μας πόρους, μας ενδυναμώνει και μας δίνει την ώθηση για να επαναπροσδιορίσουμε -αν χρειάζεται- και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τετάρτη 7:15-8:45, Διάρκεια: 11 Εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 250 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.