Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΠIKOINΩNΩ ΠIO AΠOTEΛEΣMATIKA: Τεχνικές Nευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (N.L.P.)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Στέλλα Βουλγαράκη
Ψυχολόγος, Coach, διαπιστευμένη από το International Coach Federation (Associate Certified Coach), πιστοποιημένη NLP Practitioner σε επίπεδο Master και Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης. Πτυχίο Ψυχολογίας, ΑΠΘ. Μεταπτυχιακές σπουδές, Οργανωσιακή Ψυχολογία, City University, UK. Εργάστηκε ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και ως Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιλογής Στελεχών. Από το 2008 ασχολείται επαγγελματικά με το Coaching, πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις σε στελέχη μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Athens Information Technology. Είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA/EMCC Greece).
Μαριαλέξια Μαργαρίτη
Πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια (European Association of Psychotherapy), Corporate Coach. BA Ψυχολογία, Τhe American College of Greece. MSc Εφηρμοσμένη Εργασιακή Ψυχολογία, University of Wales, UK. MA Ανθρωπιστική Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Middlesex University, UK. Έχει εκπαιδευτεί ως Coach στην Coach U (Core Essentials Program Graduate) και στους Solution Surfers (Team Coaching). Είναι αξιολογήτρια για πιστοποιήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων Coaching (European Quality Assurance) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Coaching και Mentoring (EMCC) καθώς και διαπιστευμένη Coach (Professional Certified Coach) από το International Coach Federation (ICF). Διαθέτει πολυετή εμπειρία σ' ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε τοπικό και διεθνές περιβάλλον. Διατηρεί δικό της γραφείο ως ψυχοθεραπεύτρια και corporate coach και συνεργάζεται με ιδιώτες πελάτες και επιχειρήσεις. Είναι πρόεδρος του Hellenic Coaching Association (HCA/EMCC Greece).

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα εργαστήριο το οποίο επικεντρώνεται στις βασικές αρχές της εποικοδομητικής και αποτελεσματικής επικοινωνίας που μας επιτρέπει να δίνουμε το σωστό μήνυμα, τη σωστή στιγμή με το σωστό τρόπο στον συνομιλητή μας. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό και περιλαμβάνει ασκήσεις και παιχνίδια για μεγάλους! Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τους τρόπους με τους οποίους γίνεται η λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, τη σημασία του να έχουν ένα σαφές και αποφορτισμένο μήνυμα και το να χρησιμοποιούν τη θετική γλώσσα αλλά και τη γλώσσα του σώματος ώστε να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με το περιβάλλον τους. Παράλληλα, μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν και να αποδέχονται ότι οι συνομιλητές τους μπορεί να έχουν ένα πολύ διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας από τους ίδιους και πώς να διαμορφώνουν διαφορετικά την επικοινωνιακή τους προσέγγιση ανάλογα με το είδος τους μηνύματος και τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά του συνομιλητή τους. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου χρησιμοποιούνται και τεχνικές Neuro Linguistic Programming (N.L.P.).

Πληροφορίες συμμετοχής

Δευτέρα / 6:30-8:30, Διάρκεια: 6 εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 220 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.