Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ομάδες Εποπτείας – Life & Executive Coaching

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Επόπτης Coach: Χαράλαμπος Πετράς. Πλήρες μέλος του Association for Coaching, Supervisor και Coaching Trainer. Εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο Oxford College και έχει σχεδιάσει αναγνωρισμένα προγράμματα εκπαίδευσης Life & Business Coaching. Σπούδασε Ψυχολογία, Ανθρωπολογία, είναι κάτοχος ΜΔΕ στην Ανθρωπολογία, έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοκοινωνική Μέριμνα και την Συστημική Ψυχοθεραπεία. Είναι Επιστημονικός υπεύθυνος στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ψυχοθεραπείας «Στήριξη» και Διευθυντής Εκπαίδευσης στην Athens Coaching Academy.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους νέους και παλαιότερους Coaches σε όλα τα πεδία του κλάδου όπως, Life Coaching, Executive, Individual / Group Coaching.

Σκοπός

Η εποπτεία στοχεύει στην αυτοβελτίωση, την επαγγελματική ανάπτυξη, την καλλιέργεια δεξιοτήτων των νέων Coaches. Σκοπός της είναι η διασφάλιση της καλής πρακτικής στο Coaching, η συνεχόμενη εκπαίδευση και η επιτάχυνση της απόκτησης εμπειρίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η εποπτεία (Supervision) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης ενός Coach. Τόσο για λόγους πιστοποίησης όσο και ουσίας στην καθημερινή πρακτική, θεωρείται αναγκαία. Συμμετέχοντας σε μια ομάδα εποπτείας, οι νέοι επαγγελματίες μοιράζονται τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς τους, και λαμβάνουν στήριξη στη διαχείριση των πελατών τους.

Στην πορεία για την ολοκλήρωση μια προσπάθειας, οι νέοι coaches χρειάζονται μια σχέση με επόπτη, όπου θα συζητούν ζητήματα πελατών τους, δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζουν αλλά και πτυχές συμπεριφορών με σκοπό να στοχαστούν πάνω σε αυτές.

Κριτήρια συμμετοχής: Οι υποψήφιοι επιλέγονται κατόπιν συνέντευξης γνωριμίας και θα πρέπει να καλύπτουν τα εξής προαπαιτούμενα:

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον έναν πελάτη.
  • Να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 30 ώρες εκπαίδευσης στο Coaching, σε οποιοδήποτε πεδίο του κλάδου (Life, Business, Executive, Group etc).
  • Οι εκπαιδευόμενοι στα προγράμματα της Athens Coaching Academy, μπορούν να συμμετάσχουν εφόσον εκκρεμεί μόνον η κατάθεση της τελικής εργασίας.
  • Απόφοιτοι άλλων προγραμμάτων εκπαίδευσης, θα επισυνάπτουν την επίσημη περιγραφή των ενοτήτων που καλύφθηκαν κατά την εκπαίδευσή τους.

Με την ολοκλήρωση παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής και συστατική επιστολή εφόσον ζητηθεί.

Πληροφορίες συμμετοχής

Πρόγραμμα συναντήσεων: Πέμπτη 21:00 - 22:30, κάθε 15 ημέρες (2 φορές τον μήνα).
Κόστος: 100 ευρώ / μήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.