Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ISO 29990:2010

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε στελέχη που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης είτε σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς είτε μέσα σε τμήματα οργανισμών που έχουν ως αντικείμενο την εκπαίδευση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο χώρος της μη υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα γνωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια την έννοια και τις βασικές πρακτικές της ποιότητας μέσα από το πρότυπο ISO 9001. Σε κάθε ανάγνωση όμως του προτύπου αυτού από οποιοδήποτε οργανισμό, υπήρχε πάντα ένα βασικό μειονέκτημα. Οι όροι του προτύπου ISO 9001 είναι γενικοί για να καλύπτουν όλους τους οργανισμούς από βιομηχανίες ως υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών με αποτέλεσμα να απαιτείται χρόνος και προσπάθεια για τον κάθε πάροχο εκπαιδευτικών υπηρεσιών να «μεταφράσει» τις απαιτήσεις αυτές στα δικά του δεδομένα.
Αναγνωρίζοντας την δυσκολία αυτή ο διεθνής οργανισμός τυποποίησης (ISO) εξέδωσε το πρότυπο ISO 29990. Το ISO 29990 περιγράφει ένα μοντέλο για την ποιοτική επαγγελματική πρακτική και επίδοση καθώς και ένα κοινό μοντέλο αναφοράς για τους παρόχους υπηρεσιών γνώσης και τους πελάτες τους.
Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται και αναλύονται βασικές απαιτήσεις του προτύπου ISO 29990, με έμφαση στην έννοια της μεταφοράς γνώσης έναντι της εκπαίδευσης και των διαφοροποιήσεων ανάμεσα στην υλοποίηση ενός συστήματος βασισμένου σε αυτό το πρότυπο έναντι ενός συστήματος βασισμένο στις απαιτήσεις του ISO 9001.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV ACADEMY.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.