Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

CERTIFIED INFORMATION SYSTEMS AUDITOR® (CISA®) Prep. Course

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να προετοιμαστεί για να συμμετέχει στις εξετάσεις Certified Information Systems Auditor® (CISA®).

Περιγραφή σεμιναρίου

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, καλύπτεται η ύλη με σκοπό την προετοιμασία των συμμετεχόντων για τις εξετάσεις του Certified Information Systems Auditor® (CISA®) του ISACA.

Για την υποστήριξη της ενότητας αυτής δίνεται το επίσημο βιβλίο προετοιμασίας εξετάσεων του Certified Information Systems Auditor® (CISA®) του ISACA. Το κόστος του βιβλίου περιλαμβάνεται σε αυτό του σεμιναρίου.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα. Προσοχή πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι εκτός από την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις, ένα άτομο που επιθυμεί να πιστοποιηθεί ως Certified Information Systems Auditor® (CISA®), θα πρέπει να πληροί και άλλες απαιτήσεις (εμπειρία κτλ). Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ISACA http://www.isaca.org/Certification.

Το κόστος των εξετάσεων δεν καλύπτεται, ενώ την ευθύνη για τις διαδικασίες αίτησης και συμμετοχής στις εξετάσεις, έχει αποκλειστικά και μόνο ο εκπαιδευόμενος.

* Οι ημερομηνίες των εξετάσεων ανακοινώνονται από τον ISACA και συνήθως είναι κατά τους μήνες Ιούνιο,Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο. Το κόστος των εξετάσεων φαίνεται αναλυτικά στο site του ISACA και των εξεταστικών κέντρων.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.