Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ H ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων)

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθυνόμαστε σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νηπιαγωγούς, Δασκάλους, Θεατρολόγους, Μουσικούς, Εικαστικούς.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα σημερινά παιδιά μπορούν βιωματικά να αποκτήσουν συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον και να καλλιεργήσουν οικολογική συνείδηση Το θέατρο βοηθά σε αυτό και ιδιαίτερα το δια-δραστικό θέατρο αναγνωστών που είναι οικείο στα παιδιά αφού μοιάζει με παιχνίδι. Στην Ημερίδα μετά τη σύντομη θεωρητική κατάρτιση θα ακολουθήσει Πρακτική εφαρμογή, με άξονα τα ΟΙΚΟλογήματα, τη σειρά παραμυθιών του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και ειδικότερα από το νέο παραμύθι «Με το ποδήλατό μου συμφωνώ - Τα αυτοκίνητα νικώ» (Εκδόσεις Πατάκη). Με το ποδήλατο ως αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών θα οδηγηθούμε σε αυτοσχέδια παράσταση διαδραστικού θεάτρου από τις/τους εκπαιδευτικούς που την παρακολούθησαν Θα δοθούν Σημειώσεις.

Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.

Πληροφορίες συμμετοχής

- Ειδικές Τιμές για Φοιτητές

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.