Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με…εσένα, εκείνον και εκείνη! Απλά και εύκολα εργαλεία επικοινωνίας ώστε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη καθημερινά

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Uniqueness Development Group
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Τζιλ Δούκα ΜΒΑ, ACC Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας.
Είναι Ελληνο-Καναδή, εργάζεται στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων την τελευταία δεκαετία, και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο ως μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες γυναίκες που μίλησαν σε TEDx event στην Ασία. Είναι μέλος της International Coach Federation, μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και εκ των ιδρυτικών μελών του European Evolutionary Business Council. H life coach Τζιλ Δούκα επιλέγχθηκε ανάμεσα από δεκάδες περιζήτητους ομιλητές παγκοσμίου φήμης να συμμετάσχει σε Tedx event στο Chennai στην Ινδία και να εμπνεύσει πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της με θέμα ”Our Unique Failures”. Η μοναδικότητα της κυρίας Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.

Σκοπός

Γνωρίζεις ότι 70% της επικοινωνίας μας είναι μη λεκτικό;
Ότι η ζωή σου βασίζεται στα πιστεύω του υποσυνείδητου σου και όχι σε αυτά που θέλεις συνειδητά;
Οι γυναίκες «ακούν» άλλα πράγματα από τους άνδρες;
Οι άνδρες χρειάζονται να νιώθουν ότι τους εκτιμούν ενώ οι γυναίκες θέλουν να τις σέβονται;
Καθημερινά στο μυαλό μας περνούν πάνω από 50.000 σκέψεις. Σε έναν μέσο άνθρωπο, σύμφωνα με έρευνες το 80% των σκέψεων είναι αρνητικό όπως, «δεν έπρεπε να το πω αυτό», «ποτέ δεν θα το καταφέρω», δεν κάνω εγώ για αυτά» κ.α.
Όμως το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε στην ζωή μας είναι οι σκέψεις μας και οι πράξεις μας. Τα αποτελέσματα της ζωής μας είναι συνέπειες των σκέψεών μας και των πράξεών μας. Φαντάσου λοιπόν να βρεις τον τρόπο να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά με τον εαυτό σου. Να σβήσεις το αρνητικό ανθρωπάκι που μιλάει μέσα σου (ναι, όλοι το έχουμε, μην ανησυχείς!) και να νιώθεις καθημερινά μεγαλύτερη ηρεμία.
Φαντάσου, μέσα από απλούς τρόπους και παιχνίδια, να βρεις εργαλεία και στρατηγικές επικοινωνίας που σε βοηθούν να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον και εκείνη! μαθαίνουμε:
• Τα προσωπικά βήματα επικοινωνίας με…. τον εαυτό μας
• Τα υποσυνείδητα πιστεύω μας και πώς να τα κάνουμε να δουλεύουν υπέρ μας
• Μυστικά επικοινωνίας για άνδρες
• Μυστικά επικοινωνίας για γυναίκες
• Πώς να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλουμε
• Πώς να φτιάξουμε τον ιδανικό χάρτη της επικοινωνίας μας
• Πώς να αφήνουμε την ζωή να μας καθοδηγεί χωρίς να γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων
• Πώς να περνάμε όμορφα την κάθε στιγμή

H Τζιλ Δούκα, θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες Life Coaches από τον Ελληνικό τύπο, και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές σε 3 ηπείρους. Με μουσική, videos και βιωματικές ασκήσεις σε υποστηρίζει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Γνώρισε ανθρώπους που θέλουν κάτι παραπάνω από την ζωή τους. Ξεκαθάρισε τι θέλεις και μάθε νέους τρόπους για να το αποκτήσεις.
Τα workshop της Uniqueness Development Group γίνονται sold out εδώ και 1 ½ χρόνο.
Στο workshop θα παρουσιαστούν ιδέες και λύσεις από τους καλύτερους gurus προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, όπως Tonny Robbins, Jack Canfield, Marianne Williamson, John Gray, Tim Ferris, Bendon Bruchard. Η Τζιλ Δούκα είναι από τις ελάχιστες coaches έχουν δάσκαλους τους παραπάνω gurus.
Μάθε στρατηγικές για να επικοινωνείς….. αλλιώς και να είσαι από τους καλύτερους.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να θέλεις πραγματικά να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να έχεις τη διάθεση να «ακούς» πληροφορίες-κλειδιά και να σου αρέσει το παιχνίδι!
Κάνε δώρο στον εαυτό σου την συμμετοχή στο Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον και εκείνη στον ζεστό χώρο του Capsis Cutlural Center στην Λεωφόρο Κηφισίας στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ.

Πληροφορίες συμμετοχής

- Απαραίτητα προσόντα συμμετεχόντων: να θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να τους αρέσει το παιχνίδι και η επικοινωνία.
- Διάρκεια: 5 ½ ώρες
- Επένδυση: 150 ευρώ, δες εδώ για ειδικές early registration τιμές.
- Oι θέσεις είναι περιορισμένες.
- Περισσότερες Πληροφορίες: Τηλ: 2118005342

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.