Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τέχνη & Πολιτισμός

Εισηγητής

Pάνια Καπελιάρη
Σπουδές Ζωγραφικής και Ψηφιδωτού, Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts, Paris. Mεταπτυχιακά στην Παιδαγωγική Πλαστικών Τεχνών, Universite Paris VIII. Μελέτη πάνω στη Μνημειακή Τέχνη της Μεσογείου, Β. Αφρικής και Ελλάδας, Aρχαιολογική Σχολή Kαΐρου, με υποτροφία της Αιγυπτιακής Κυβέρνησης. Mελέτησε τις τεχνικές της Xαρακτικής και των εφαρμογών της στη Ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts Paris, με υποτροφίες ΙΚΥ και UNESCO. Έχει διδάξει στο Tμήμα Συντήρησης Έργων Tέχνης-Aρχαιοτήτων-Γραφιστικής, TEI Aθηνών και σε ιδιωτικές σχολές εφαρμοσμένων τεχνών. Έχει παρουσιάσει δουλειά της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Eλλάδα και εξωτερικό.

Σε ποιους απευθύνεται

Τις συναντήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές εργαστηρίων τέχνης, εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί, συλλέκτες και φιλότεχνοι, όσοι ασχολούνται με το εμπόριο της τέχνης, σπουδαστές μουσειολογίας κ.ά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στα πλαίσια του εργαστηρίου «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» γνωστοί εικαστικοί καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική δημιουργία μέσα από μια ιδιαίτερη γραφή, μιλούν για τη δουλειά τους. Μοιράζονται τα μυστικά που αφορούν στις τεχνικές και στα υλικά που γνωρίζουν μετά από πολύχρονη δουλειά και δέχονται ερωτήσεις από το κοινό. Παράλληλα, στις συναντήσεις αυτές κάνουμε τη γνωριμία με νέους δημιουργούς στην αρχή της καριέρας τους που μας φέρνουν σε επαφή με τις νέες τάσεις της τέχνης. Για τους καλλιτέχνες και τις συλλογές τους μιλούν και υπεύθυνοι μουσείων και επιμελητές εκθέσεων τέχνης. Τις συναντήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές εργαστηρίων τέχνης, εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί, συλλέκτες και φιλότεχνοι, όσοι ασχολούνται με το εμπόριο της τέχνης, σπουδαστές μουσειολογίας κ.ά.

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν, Δευτέρα, 1 φορά το μήνα / 6:00-8:00, Διάρκεια: 4 εβδομάδες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.