Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Άγχους & Αλλαγής Συναισθημάτων της Δρ. Αλεξάνδρας Πενταράκη

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Brain Matters Institute
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Δρ. Αλεξάνδρα Πενταράκη, PhD, CPsychol, AFBPsS, κλινική ψυχολόγος, (ειδικευμένη στην νευροψυχολογία & ψυχοθεραπεία), Διδάκτωρ Ψυχολογικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Λονδίνου, Συγγραφέας του βιβλίου Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης, Εκδόσεις Brain Matters Institute.

Περιγραφή σεμιναρίου

Καθώς μπαίνουμε στην φθινοπωρινή περίοδο όλοι νιώθουμε την έναρξη μιας νέας χρονιάς. Πόσοι όμως σκέφτονται το τι αξίζει πραγματικά στην ζωή τους έτσι ώστε να κάνουν και τα κατάλληλα σχέδια για να πετύχουν όλα εκείνα που πιστεύουν ότι αξίζει για τους ίδιους;

Ένα μοναδικό παράδειγμα ανθρώπου που έκανε σχέδια και τα πέτυχε ήταν ο John Goddard ο οποίος όταν ήταν μόλις 15 ετών έγραψε σε ένα χαρτί τους 127 στόχους της ζωής του. Κατά την διάρκεια της ζωής του σε αυτόν τον πλανήτη ο ίδιος κατάφερε 109 από τους αρχικούς 127 στόχους του μαζί με ακόμη 300 νέους στόχους. Μερικοί από τους στόχους που έβαλε και τα κατάφερε ήταν να ανέβει στο όρος Αραράτ, στο Κιλιμάντζαρο, να εξερευνήσει όλο το μήκος του μεγαλύτερου ποταμιού του κόσμου, τον Νείλο, να διασχίσει τον Αμαζόνιο, το Κονγκό και άλλα. Ο ίδιος πήγε σε 120 χώρες, πέταξε με 47 διαφορετικά αεροσκάφη, έμαθε πολλές ξένες γλώσσες.

Μπορεί να σας φαίνονται πολύ οι 127 στόχοι αλλά έχετε ποτέ βάλει έστω και 5 στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε στην ζωή σας; Εάν το κάνετε η ζωή σας θα αλλάξει σημαντικά!

Το σημαντικό στοιχείο που χαρακτήριζε την προσωπικότητα του John Goddard ήταν η πίστη ότι θα τα κατάφερνε καθώς και το ότι έβαζε στόχους ξεπερνώντας τα αρνητικά του συναισθήματα και τα πιθανά εμπόδια που υπήρχαν κατά την περίοδο που έζησε (1924-2013).

Εάν θέλετε και εσείς να αλλάξετε την ζωή σας μέσα από την κατάλληλη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και των εμποδίων (αρνητικών σκέψεων) τότε κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας παρακολουθώντας το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Άγχους & Αλλαγής Συναισθημάτων της Δρ. Αλεξάνδρας Πενταράκη.

Κάντε την εγγραφής σας τώρα και κερδίστε το βιβλίο (σε μορφή e-book) αυτο-βοήθειας Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης της Αλεξάνδρας Πενταράκη.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το Πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και διαρκεί 8 εβδομάδες (8 ώρες παρακολούθησης ατομικά μέσα από το Skype ή σε ατομικές συνεδρίες).

Η πρόταση αυτή ισχύει μόνο για τον μήνα Σεπτέμβριο 2016 και ξεκινάει στις 14/09/2016. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.