Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σχέσεις ζευγαριών – Διαζύγιο

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΑΚΑ
Ψυχοθεραπεύτρια. Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας και της Ελληνικής Εταιρίας Ανθρωπιστικής Συνθετικής Θεραπευτικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Διετής εκπαίδευση στη Θεραπευτική Συμβουλευτική. Τετραετής μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Συνθετική Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή επιμόρφωση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Ε.Α.Π. Πάτρας. Έχει συνεργαστεί με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Ασθενών με Aids. Εργάζεται ιδιωτικά ως ατομική ψυχοθεραπεύτρια και συντονίστρια ομάδων.
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΚΑΛΙΜΜΑΝΗ
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Απόφοιτος του Athens Synthesis Center, με εκπαίδευση στην συνθετική συμβουλευτική και συντονισμό ομάδων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στην ενήλικη ζωή μας προσπαθούμε, συχνά, να προσαρμόσουμε τον/την σύντροφό μας στις προσδοκίες μας και στο σχέδιο της ζωής που έχουμε ονειρευτεί. Το πρόβλημα ξεκινά αν ο/η σύντροφος δεν ταιριάζει στο όραμα αυτό. Τότε αρχίζουν παράπονα, εκνευρισμοί, αλληλοκατηγορίες, και η κατάσταση ευνοεί πραγματικά τα προβλήματα…
Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε βιωματικά να επαναπροσδιορίζουμε τις προθέσεις μας ώστε να δούμε καθαρά τι είναι απαραίτητο για να αλλάξει η σχέση και αν η αλλαγή είναι εφικτή.

Πληροφορίες
- Διάρκεια σεμιναρίου: Παρασκευή 25.05.12 18.00-22.00 & Σάββατο 26.05.12 10.00-14.00
Σύνολο ωρών: 8
- Τιμή: €45+ΦΠΑ (φοιτητές €35)
- Εισαγωγική παρουσίαση ΔΩΡΕΑΝ (την 1η ώρα του σεμιναρίου)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.