Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΚ 834/2007 ΚΑΙ 889/2008

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε υποψήφιους Επιθεωρητές Οργανισμών Πιστοποίησης, επιχειρηματίες ή/και επιχειρήσεις που επιθυμούν να παράγουν βιολογικά προϊόντα, Γεωπόνους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ανάπτυξη, επίβλεψη και εφαρμογή συστήματος βασισμένου στις αρχές της βιολογικής παραγωγής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι αρχές, το περιεχόμενο και οι απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008 καθώς και της Εθνικής Νομοθεσίας για τη βιολογική παραγωγή και την επισήμανση των βιολογικών προϊόντων.

Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και της Εθνικής Νομοθεσίας για τη βιολογική παραγωγή, σε επίπεδο πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής και πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις της επισήμανσης των βιολογικών προϊόντων.

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της βιολογικής παραγωγής καθώς και τις εξειδικευμένες απαιτήσεις που ισχύουν για κάθε παραγωγική κατεύθυνση ξεχωριστά, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν συστήματα σύμφωνα με τις αρχές αυτές.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.