Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ενισχύστε τις διδακτικές σας ικανότητες

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια με τίτλο «Η Μεθοδολογία της Διδασκαλίας» απευθύνονται σε μαθηματικούς και φιλολόγους που δεν έχουν εμπειρία στη διδασκαλία και στη διαχείριση της φροντιστηριακής τάξης με στόχο τη γνωστική και παιδαγωγική επιμόρφωσή τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΝΕΟ, μετά από 43 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοπορία της γνώσης, της εκπαίδευσης και της επιτυχίας, με 40 μονάδες εντός κι εκτός Αττικής προχωρά ένα βήμα ακόμη οργανώνοντας επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΗΤΩΝ
Τα σεμινάρια ενισχύουν πάρα πολύ την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων για τις διδακτικές τους ικανότητες εφόσον είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι συμμετέχοντες εκτός από τις θεωρητικές ώρες να παρακολουθήσουν δειγματική διδασκαλία σε φροντιστήρια του ομίλου μας, αλλά και να συμμετάσχουν σε τμήματα για τη role playing διαδικασία.
Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι διακεκριμένοι επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και τη συγγραφή βιβλίων.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
- Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 50 ωρών
- θα πραγματοποιηθούν από 12 Μαρτίου έως 27 Απριλίου
- Τα μαθήματα της θεωρίας θα διεξάγονται πρωϊνές ώρες 3 φορές την εβδομάδα σε σύγχρονες αίθουσες σεμιναρίων εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ:
- εκπαιδευτικό υλικό
- βεβαίωση συμμετοχής με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου
- η δυνατότητα συνεργασίας -κατόπιν αξιολόγησης- με φροντιστήρια του ομίλου

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.