Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Μαρία Κανά
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων και διπλωμάτων: 1996 - 1999: Πτυχίο ΒΑ (Hons) Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας από το Greenwich University (Αγγλία). 1999 - 2000: Πτυχίο Master ΜΑ στην Ψυχανάλυση από το Brunel University (Αγγλία). 2001 - 2002: Πτυχίο Master MSc στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία από το Essex University (Αγγλία). Είναι ενεργό μέλος του British Psychological Society (BPS) από το 2002. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από το European Therapy Studies Institute (ETSI) του Λονδίνου πάνω σε διάφορα ειδικά θέματα όπως:
• Συμβουλευτική Ψυχολογία,
• Αντιμετώπιση του Stress σε διάφορες καταστάσεις,
• Γεροντική άνοια και τρόποι αντιμετώπισης,
• Βοήθεια αντιμετώπισης καταστάσεων ξαφνικού θανάτου,
• Αντιμετώπιση του πόνου χωρίς φάρμακα κ.ά..
Έχει εργασθεί εθελοντικά κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο ίδρυμα «The National Pyramid Trust» βοηθώντας συμβουλευτικά παιδιά ηλικίας 7-9 ετών. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται ως Σχολική Ψυχολόγος στη «Γεννάδειο Σχολή».

Σε ποιους απευθύνεται

Σε κάθε ενδιαφερόμενο

Περιγραφή σεμιναρίου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ–ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να νοιώσουμε ολοκληρωμένοι και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να συνδεθεί, να αγαπήσει και να δεχτεί όλες τις διαφορετικές του πλευρές, με το να σταματήσουμε να κρίνουμε τον εαυτό μας και με το να γίνουμε ο τέλειος και ολοκληρωμένος άνθρωπος που ήδη είμαστε αλλά συχνά έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε. Η θεραπεία έχει να κάνει με το να συνειδητοποιήσουμε την τελειότητα της ύπαρξης και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν λάθη μέσα σε αυτήν την τελειότητα. Η θεραπεία υπάρχει σε πολλά επίπεδα: νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά. Δεν υπάρχει αρρώστια, είτε σωματική είτε ψυχολογική που δεν έχει τις ρίζες της μέσα σε εμάς, άλλωστε η αρρώστια δεν είναι κάτι που απλά μας τυχαίνει αλλά κάτι που γεννιέται μέσα μας, οπότε είναι και κάτι που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μέσα μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την συνειδητοποίηση αυτή, την θέληση και τα σωστά εργαλεία.
• Σύνδεση εναλλακτικών θεραπειών με την ψυχολογία
• Θεραπεύοντας ολιστικά
• Πρακτική

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τιμή συμμετοχής: 30,00€.
[Έκπτωση για σπουδαστές των U.S.H.B. 20%]
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Πιστοποιητικό παρακολούθησης / Σημειώσεις / Coffee Breaks.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.