Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Management

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ I - EVENT MANAGEMENT

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Management

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ντέμη Μωραΐτου
Σύμβουλος Επιχειρησιακής Επικοινωνίας με μεγάλη εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει Δίπλωμα του C.A.M. Foundation, Δίπλωμα από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) στον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει μετεκπαιδευτεί στην ψυχολογική προσέγγιση Gestalt για επιχειρήσεις και οργανισμούς και παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες για προγράμματα Επικοινωνίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Εργάζεται ως ανεξάρτητη σύμβουλος και διδάσκει ανάλογα θέματα σε προγράμματα ενηλίκων.

ΣΚΟΠΟΣ

Το σεμινάριο έχει σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων για όλες τις οργανωτικές εργασίες που πρέπει να περιλαμβάνει μία επιτυχημένη εκδήλωση Δημοσίων Σχέσεων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν σωστά κριτήρια για να αντιληφθούν την επιτυχία μίας εκδήλωσης και τους είναι ξεκάθαρο τι ενέργειες οργάνωσης πρέπει να κάνουν ώστε να έχουν μία επιτυχημένη διοργάνωση μέσα στο ζητούμενο κόστος και με τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους προσκεκλημένους και για την προβολή της εταιρείας. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται τα θέματα οργάνωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης, τα είδη των εκδηλώσεων, τα λάθη και τα μυστικά στην οργάνωση, η επαφή με τα ΜΜΕ καθώς και πρακτική άσκηση οργάνωσης εκδήλωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τετάρτη 13/2, 20/2, 27/2, 6/3 / 5:30-8:30 μ.μ., Διάρκεια: 4 εβδομάδες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€220

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας