Εισηγητής
Ο Χρήστος Δημτσούδης είναι Μηχανικός Ζυθοποιίας και Τεχνολογίας Ποτών. Από το 1997 είναι Υπεύθυνος Παραγωγής και Προμηθειών στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και από το Νοέμβριο 2011 είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με θέμα τη μικροζυθοποίηση.
Ο Martin Veser είναι ζυθοποιός και βυνοποιός. Από το 2000 μέχρι το 2011 δούλεψε στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. σε όλα τα στάδια της παραγωγής, πρώτα απ’ όλα ήταν υπεύθυνος ποιότητας και τεχνολογίας. Από το 2014 είναι Υπεύθυνος Βυνοποιείου της ζυθοποιίας και από το Μάρτιο 2015 είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με θέμα τη μικροζυθοποίηση.
Σε ποιους απευθύνεται
- Τεχνολόγους τροφίμων
- Νέους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης για μικρή παραγωγή
- Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρασκευάσει μπύρα στο σπίτι του