Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους σε όλη την αλυσίδα τροφίμων που εμπλέκονται στην Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων , Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους ΣΔΑΤ και άλλους ενδιαφερόμενους (Φορείς Ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες, κλπ).

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει την κάθετη νομοθεσία τροφίμων (κοινοτική και εθνική) και γίνεται εκτενής αναφορά στην ειδική νομοθεσία τροφίμων (ανάλογα με το είδος τροφίμου).

Κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος εξηγείται η αναγκαιότητα της τήρησης των νομοθετικών απαιτήσεων από τις επιχειρήσεις τροφίμων καθώς και ο ρόλος της επικαιροποίησης της νομοθεσίας στην επικαιροποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
Αναλύονται και εξηγούνται οι βασικές νομοθεσίες που αφορούν τα τρόφιμα (ΚΑΝ 178/2002, ΚΑΝ 852/2004, ΚΑΝ2073/2005, ΚΑΝ 1881/2006 κ.α), καθώς και πώς μπορούν να εφαρμοστούν από τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Επιπλέον γίνεται εκτενής αναφορά σε νομοθεσίες για ειδικές κατηγορίες τροφίμων (ΚΑΝ 853/2004, 2568/1991 κ.α).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει την ευρωπαϊκή αλλά και εθνική νομοθεσία. Κατά την διάρκεια του προγράμματος γίνεται επίδειξη όλων των διαδικτυακών εργαλείων που είναι χρήσιμα για την κάλυψη νομοθετικών απαιτήσεων καθώς και πώς αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους υπευθύνους επιχειρήσεων τροφίμων.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.