Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων, Στελέχη επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε οποιοδήποτε κλάδο της αλυσίδας τροφίμων, Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και άλλους ενδιαφερόμενους (Φορείς Ελέγχους, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ).

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για τους Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ), σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 22000:2018.

Στο σεμινάριο αναλύονται οι απαιτήσεις του Προτύπου ENISO 22000:2018, οι βασικές αρχές επιθεώρησης, η μεθοδολογία και τεχνικές διενέργειας επιθεωρήσεων.

Παρουσιάζονται οι αρχές HACCP, η διαδικασία εγκατάστασης ενός ΣΔΑΤ, τα προαπαιτούμενα για την ασφάλεια των τροφίμων, καθώς επίσης και οι απαιτήσεις της προδιαγραφής ISO/TS ISO22002-1 για τα προαπαιτούμενα στις επιχειρήσεις παραγωγής/επεξεργασίας τροφίμων.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καλύπτει επίσης το βασικό νομοθετικό πλαίσιο για την ασφάλεια των τροφίμων και περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων, ασκήσεις προσδιορισμού προαπαιτούμενων προγραμμάτων και ΚΣΕ, ασκήσεις επιθεώρησης.

Aπαιτείται εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση γραπτών και προφορικών εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.
Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Σε κάθε περίπτωση δίδεται δωρεάν η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις επόμενου εκπαιδευτικού προγράμματος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.