Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ IFS

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εταιρίες που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με IFS, σε στελέχη επιχειρήσεων παραγωγικών ή μεταποιητικών μονάδων τροφίμων, σε υπευθύνους και συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, σε μέλη της ομάδας ασφάλειας τροφίμων, σε στελέχη εταιρειών που ελέγχουν ή/και επιβλέπουν την παραγωγή και διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label) και σε συμβούλους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται το περιεχόμενο, η δομή και οι απαιτήσεις του προτύπου IFS food, έκδοση 7 – Πρότυπο για τον έλεγχο της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων τροφίμων.

Παρουσιάζονται οι απαιτήσεις της ενημερωμένης έκδοσης 6[Απρίλιος 2014], γίνεται σύντομη παρουσίαση των διαφόρων προτύπων IFS (IFS logistics, IFS Broker, IFS PAC secure), παρουσιάζονται οι ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των GFSI αναγνωρισμένων προτύπων (BRC, FSSC 22000), καθώς και η διαδικασία και οι απαιτήσεις επιθεώρησης και πιστοποίησης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων.

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των προτύπου IFS Food, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων βάσει του προτύπων IFS και τέλος θα αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.