Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΝΟΗΜΑ - Εργαστήριο Συστημικής Εκπαίδευσης & Θεραπείας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Κατσώρη Φίλια, Απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας (BSc), Πανεπιστημίου Teesside της Μ.Βρετανίας, Master of Science (MSC) στην Εξελικτική Ψυχολογία, University of London, Εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο ήρωας, ο ταξιδευτής, ο καθένας μας … Αυτός που αναζητά να ξαναπιάσει το νήμα από την αρχή, να βρει ένα καινούριο νόημα σε όσα ζει, σε όσα ονειρεύεται. Κι όταν αισθάνεται να καταρρέουν όλα γύρω και μέσα του, ψάχνει τους συνοδοιπόρους του· μαζί τους θα ανακαλύψει τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά του.
Στο σεμινάριο αυτό, ο κάθε συμμετέχων με συνοδοιπόρους τις εικαστικές τέχνες και τα άλλα μέλη της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να διερευνήσει σκέψεις και συναισθήματα που του γεννά η κρίση γύρω και μέσα του. Μέσα από τη μαγεία και τη δύναμη των γραμμών και των χρωμάτων θα μπορέσει να δει τις δυνατότητες που υπάρχουν, τις δυνάμεις που κρύβει και πως μπορεί να τις αξιοποιήσει. Γιατί η απάντηση στην κρίση δεν μπορεί να είναι μόνο η παραίτηση και η κατάθλιψη… Σαν τον ήρωα ταξιδευτή ας αναζητήσουμε νέους δρόμους και προοπτικές δίνοντας μια διαφορετική απάντηση.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.