Κατηγορία:
Τέχνη & Πολιτισμός, Χορός / Μουσική

ΜΠΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ I

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τέχνη & Πολιτισμός, Χορός / Μουσική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ειράνα Μωρέτη-Αηδονοπούλου
Πτυχίο Αρχιτεκτονικής, ΕΜΠ. Μαθήματα Μπαλέτου Barre ΄a Terre με καθηγήτρια την Κ. Ιακωβίδου, μαθήτρια του B. Kniasef. Εξασκήθηκε με το Ελληνικό Χορόδραμα και δασκάλους τους Stoinov και Maidatsefski. Παρακολούθησε μαθήματα για τον τρόπο διδασκαλίας του Μπαλέτου με τους Μέτση και Farnworth. Απέκτησε Teaching Certificate για Μπαλέτο από την Βασιλική Ακαδημία Χορού Λονδίνου (Royal Academy of Dance).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το μάθημα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να γυμναστεί και να μπει στον κόσμο του κλασικού χορού, ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί άλλη φορά με το χορό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το μπαλέτο είναι ένα εξαιρετικό σύστημα γύμνασης και, συγχρόνως, μια υψηλή μορφή τέχνης. Με το μπαλέτο ο σπουδαστής αποκτά ωραία στάση και επίγνωση του σώματός του ως σύνολο. Μαθαίνει να κινείται στο χώρο με χάρη και αυτοπεποίθηση, πάντα σε συνδυασμό με τη μουσική. Οι μύες επιμηκύνονται, αποκτούν ευλυγισία και σταθερότητα. Ακολουθείται η μέθοδος διδασκαλίας της Royal Academy of Dance που οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο σπουδαστής, ανάλογα με τις δυνατότητες και το επίπεδό του, μπορεί, εάν το επιθυμεί, να πάρει μέρος σε εξετάσεις για ένα από τα διπλώματα της Royal Academy of Dance που αντιστοιχούν σε διάφορες βαθμίδες. Προσφέρονται τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πέμπτη / 7:00-8:30 μ.μ., Διάρκεια: 14 εβδομάδες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€ 210

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας