Κατηγορία:
Τέχνη & Πολιτισμός, Χορός / Μουσική

ΜΠΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ I

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
ΑΘΗΝΑ
17/10/2019
14 εβδομάδες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ζωή Σπανού
Ξεκίνησε το μπαλέτο από την ηλικία των 5 ετών με το σύστημα της RAD (Royal Academy of Dancing). Ολοκλήρωσε τις σπουδές της και αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού της Άννας Πέτροβα ενώ, παράλληλα, ξεκίνησε τη διδασκαλία σε διάφορες σχολές. Πιστοποιήθηκε από το Studio One ως Pilates instructor και από τη Zumba Fitness ltd. ως Zumba®️ instructor, Zumba®️ kids & Zumba®️kids jr instructor και Aqua Zumba®️ instructor. Εργάζεται ως δασκάλα κλασικού και μοντέρνου χορού στο Νηπιαγωγείο «Ι.Μ. Καρράς» του Κολλεγίου αλλά και σε διάφορες σχολές χορού και γυμναστήρια, όπου μεταδίδει σε μικρούς και μεγάλους την αγάπη της για το χορό!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το μάθημα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να γυμναστεί και να μπει στον κόσμο του κλασικού χορού, ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί άλλη φορά με το χορό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το μπαλέτο είναι μία εξαιρετική εναλλακτική επιλογή εκγύμνασης και, συγχρόνως, μια εξαιρετική μορφή τέχνης. Το μάθημα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να γυμναστεί και να μπει στον κόσμο του κλασικού χορού, ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί άλλη φορά με το χορό. Το μπαλέτο βελτιώνει την ισορροπία και την ευλυγισία, αυξάνει την κινητικότητα στις αρθρώσεις και εξελίσσει τη ζωτικότητα και το σθένος. Παρόλο που η δομή του μαθήματος παραμένει ίδια, κανένα μάθημα δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο, γεγονός που βελτιώνει την πνευματική ικανότητα των σπουδαστών και τη δυνατότητά τους να μαθαίνουν γρήγορα μία σειρά νέων πραγμάτων-ιδεών. Ακολουθείται η μέθοδος διδασκαλίας της Royal Academy of Dance (RAD) και προσφέρονται τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πέμπτη / 6:30-8:00 μ.μ., Διάρκεια: 14 εβδομάδες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€ 210

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας