Κατηγορία:
ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα, AGRO / Καλλιέργειες, Τεχνολογία και Βιοασφάλεια τροφίμων, Αγροτική Οικονομία και Διοίκηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε κεντρικό Ξενοδοχείο
19/06/2019
09:00 - 19:00

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιώργος Νικολάου

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

• Υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Βιολογικής Γεωργίας
• Συμβούλους Βιολογικής Γεωργίας
• Εσωτερικούς Επιθεωρητές
• Υπ. Φυτοπροστασίας – Λίπανσης & Υπ. Τοπικών Αυτοδιοικήσεων
• Παραγωγούς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία γνώση σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
• Ανάλυση Βασικών Αρχών της Βιολογικής Γεωργίας
• Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί βιολογικής παραγωγής
• Εθνική Νομοθεσία για της λεπτομέρειες εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών
• Στρατηγικές MARKETING Βιολογικών Προϊόντων

Δεν απαιτείται εμπειρία.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας