Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ψυχοθεραπεία Συμπεριφοράς & Γνωσιών μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Professor Ιsaac Marks (Professor Emeritus, Institute of Psychiatry, King’s College London).

Περιγραφή σεμιναρίου

To New York College φιλοξενεί από τις 26/11/10 έως τις 28/11/10 τον διάσημο ψυχίατρο Isaac Marks (Επίτιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής, Πανεπιστημίου King’s College London), ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε δυο ομιλίες που οργανώνει το New York College στην Αθήνα. Ο Isaac Marks , ξεκίνησε την καριέρα του στο Cape Town της Νότιας Αφρικής, αλλά κατέκτησε τη φήμη του με το κλινικό και ερευνητικό έργο που εκπόνησε από το 1960 έως σήμερα στο διάσημο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στις διάσημες πανεπιστημιακές κλινικές Maudsley και Bethlem. Τα τελευταία χρόνια, κατέχοντας τιμητικό τίτλο από το Imperial College του Λονδίνου, η βασική του ενασχόληση αφορά στην ανάπτυξη των θεραπειών συμπεριφοράς και γνωσιών που υποβοηθούνται από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο Isaac Marks έχει εκπονήσει δεκάδες κλινικές μελέτες, έχει γράψει εκατοντάδες επιστημονικά συγγράμματα (άρθρα, κεφάλαια, βιβλία και εγχειρίδια), έχει εκπαιδεύσει και εποπτεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες ψυχικής υγείας, έχει υπάρξει πρόεδρος ή ιδρυτικό μέλος πολλών διακεκριμένων επιστημονικών συλλόγων ή εταιρειών και πάνω απ’ όλα έχει βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα, με το κλινικό του έργο και τα επιστημονικά επιτεύγματά του, χιλιάδες άτομα με διαταραχές άγχους σε όλο τον κόσμο.

Oι δύο επιστημονικές εκδηλώσεις του καθηγητή Marks, θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-35, Αθήνα) και θα περιλαμβάνουν ταυτόχρονη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Παρασκευή 26/11/10, στις 7μμ-8μμ: «Ψυχοθεραπεία Συμπεριφοράς & Γνωσιών μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή» (Computer-aided Self-Help by Cognitive and Behavior Therapy). Ομιλητής: Professor Ιsaac Marks (Professor Emeritus, Institute of Psychiatry, King’s College London)

Επιστημονικός Συντονισμός: Δρ Μαρία Λιβανού (Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας New York College)

Είσοδος ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: New York College: 210 3225961

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.