Ενότητες
Εισαγωγή στην Vegan Κουζίνα
Ορισμοί, Διακρίσεις Vegan – Vegetarian – Pescetarian κτλ., Ηθική, Κανόνες, Νοοτροπία κτλ.
Vegan Γάλατα/ Κρέμα Γάλακτος
Ροφήματα, Λευκές σάλτσες, μπεσαμέλ κτλ.
Vegan Μαγιονέζες
Aquafaba, γάλα, όσπρια, αβοκάντο κτλ.
Vegan Τυριά
Ξηροί καρποί, άμυλα, mac & cheese κτλ.
Vegan Υποκατάστατα Κρέατος
Μανιτάρια, σόγια, seitan, tempeh, κτλ.
Vegan Υποκατάστατα Ψαριού
Μανιτάρια, tofu, σόγια, φύκια κτλ.
Vegan Κιμάδες
Burger, κεφτέδες, Bolognese κτλ.
Gluten Free
Που κρύβεται η γλουτένη; Αντικατάσταση υλικών.
Ωμοφαγία – Vegan Raw
Spaghetti, λαζάνια, γλυκά κτλ.
Επιδόρπια
Κρέμες, κέικ χωρίς αυγά, brownies, μαρέγκα κτλ.
Vegan Brunch
Ομελέτες, pan cakes, smoothies κτλ.
Vegan Street Food
Κρέπες, hot dog, γύρος, πίτσα κτλ.
Vegan Cook Mindset
Οι δυνατότητες των υλικών - Ανακεφαλαίωση