Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Vegan Cooking Seminar & Workshop

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ο εισηγητής του σεμιναρίου «Vegan Cooking Seminar & Workshop», Βαγγέλης Ντόμπρος είναι vegan Chef που ειδικεύεται στη μαγειρική χωρίς τη χρήση ζωικών πρώτων υλών και παραγώγων. Μπήκε στη κουζίνα από πολύ μικρός ερασιτεχνικά, παράλληλα με τις μουσικές του σπουδές, αλλά σε ηλικία 25 ετών η αγάπη του για τη μαγειρική τον ώθησε στις επαγγελματικές κουζίνες. Έτσι πήρε και την απόφαση να γίνει chef. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια της Αθήνας, της Κέρκυρας και της Θεσσαλονίκης. Το 2015 επέλεξε να ακολουθήσει τον vegan τρόπο ζωής και έκτοτε εργάζεται μόνο σε vegan εστιατόρια. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και σεμινάρια για την vegan μαγειρική, προτείνει και επιμελείται το vegan μενού σε εστιατόρια και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με ένα προσωπικό project που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή vegan προϊόντων ζύμωσης και υποκατάστατων κρέατος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Εξειδίκευσης Vegan Cooking Seminar & Workshop απευθύνεται σε Επαγγελματίες Μάγειρες, Chef και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της Μαγειρικής, και πιο συγκεκριμένα, της Vegan Κουζίνας

Περιγραφή σεμιναρίου

Ενότητες

Εισαγωγή στην Vegan Κουζίνα
Ορισμοί, Διακρίσεις Vegan – Vegetarian – Pescetarian κτλ., Ηθική, Κανόνες, Νοοτροπία κτλ.

Vegan Γάλατα/ Κρέμα Γάλακτος
Ροφήματα, Λευκές σάλτσες, μπεσαμέλ κτλ.

Vegan Μαγιονέζες
Aquafaba, γάλα, όσπρια, αβοκάντο κτλ.

Vegan Τυριά
Ξηροί καρποί, άμυλα, mac & cheese κτλ.

Vegan Υποκατάστατα Κρέατος
Μανιτάρια, σόγια, seitan, tempeh, κτλ.

Vegan Υποκατάστατα Ψαριού
Μανιτάρια, tofu, σόγια, φύκια κτλ.

Vegan Κιμάδες
Burger, κεφτέδες, Bolognese κτλ.

Gluten Free
Που κρύβεται η γλουτένη; Αντικατάσταση υλικών.

Ωμοφαγία – Vegan Raw
Spaghetti, λαζάνια, γλυκά κτλ.

Επιδόρπια
Κρέμες, κέικ χωρίς αυγά, brownies, μαρέγκα κτλ.

Vegan Brunch
Ομελέτες, pan cakes, smoothies κτλ.

Vegan Street Food
Κρέπες, hot dog, γύρος, πίτσα κτλ.

Vegan Cook Mindset
Οι δυνατότητες των υλικών - Ανακεφαλαίωση

Πληροφορίες συμμετοχής

 Διάρκεια & Τρόπος Παρακολούθησης

Η συνολική διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου ανάγεται στις 120 ακαδημαϊκές ώρες.

Τα μαθήματα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, δύο φορές / εβδομάδα (5 ακαδημαϊκές ώρες/μάθημα – 10 ώρες/ εβδομάδα).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών Πιστοποιημένη από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΣΤΕΡ , (με την αδειοδότηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Τρόπος Παρακολούθησης

Οι σπουδαστές έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δια ζώσης παρακολούθηση του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα υλοποιούνται 2 φορές/εβδομάδα, κάθε Δευτέρα & Τρίτη απόγευμα.

Οι εισηγήσεις είναι συνολικά 24, 2 μαθήματα την εβδομάδα. Η έναρξη του Σεμιναρίου ορίζεται τον Οκτώβριο του 2021 (04/10/2021) και η λήξη τον Δεκέμβριο του 2021 (27/12/2021).

 

 

Τα δίδακτρα σου περιλαμβάνουν:

  • τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ μαθήματα σε κλειστό, ολιγομελές τμήμα, συνολικής διάρκειας 120 ωρών
  • δια ζώσης παρακολούθηση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
  • την Βεβαίωση Σπουδών “Vegan Cooking Seminar & Workshop” ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ από το Υπουργείο Παιδείας,
  • E-book με σημειώσεις από όλο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην πορεία των μαθημάτων,
  • Πρόσβαση στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ & δια βίου ένταξη στο Γραφείο Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ
  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια πάνω σε σχετικούς τομείς ενδιαφέροντος ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.