Εισηγητής
Ο Σαχινίδης Ηλίας είναι ο εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT. Απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, δραστηριοποιείται τα τελευταία 32 έτη στον χώρο του Τουρισμού, γεμίζοντας το Βιογραφικό του με κορυφαίες συνεργασίες στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους της χώρας.
Είναι εξειδικευμένος στα operational τμήματα, έχοντας απασχοληθεί για 24 χρόνια στην ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα της Grecotel σε διάφορες θέσεις, με κύρια βάση το ιστορικό Makedonia Palace.
Έχει απασχοληθεί στα βαλκάνια σε ξενοδοχειακές μονάδες κατηγορίας 5 αστέρων, οι οποίες λειτουργούν με διεθνή πρότυπα της Marriott και της Starwood, κατέχοντας τις θέσεις του Operations Manager καθώς και του General Manager.
Διαθέτει παράλληλα εμπειρία διαχείρισης resort ξενοδοχείων τόσο από θέσεις operational όσο και από τη θέση του General Manager, την οποία κατείχε σε μονάδα 5 αστέρων της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Spyrou Hotels.
Τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως Food & Beverage Manager στο Porto Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη, ενώ ανήκει στον χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 3 έτη.
Τέλος, ανήκει στον χώρο της εκπαίδευσης και στο δυναμικό του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ εδώ και 3 έτη, στελεχώνοντας το τμήμα του Τουρισμού & Φιλοξενίας.
Σε ποιους απευθύνεται
• Σπουδαστές και απόφοιτους των κλάδων Τουρισμού και Επισιτισμού (AEI, ATEI, EΠΑΛ, ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΟΑΕΔ κτλ.)
• Επαγγελματίες και ιδιώτες που ασχολούνται με το χώρο του επισιτισμού και του τουρισμού
• Όλους όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη διοίκηση τροφίμων και ποτών και να ενισχύσουν τις δυνατότητες πρόσβασής τους στην αγορά εργασίας, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου και ηλικιακής ομάδας