Βρείτε Σεμινάρια
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Ο Νικόλας Κουλτούκης είναι κάτοχος MsC στο Product Design του International Hellenic University και Adobe Certified στο Mock-Up Brand Presentation & Interactive Portfolio ενώ είναι και απόφοιτος Ι.I.Ε.Κ. Γραφιστικής Ηλεκτρονικού & Έντυπου Μέσο. Έχει εργαστεί για την Google Developers Group, Women Techmakers, TEDxThessaloniki και το ΚΘΒΕ, επιπλέον έχει παρουσιάσει ομιλίες και εργαστήρια με θέμα “Cheating on Design” & “ Brands as Individuals”. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Packaging Designer στα κεντρικά της ISOMAT, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό προϊόντων της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σπουδαστές και απόφοιτους των κλάδων Γραφιστικής, Αρχιτεκτονικής, Δημοσιογραφίας, Μοντάζ ,MARKETING και άλλων ειδικοτήτων (AEI, ATEI, EΠΑΛ, ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΟΑΕΔ κτλ.)
- Επαγγελματίες και ιδιώτες που ασχολούνται με το χώρο της Γραφιστικής, της Φωτογραφίας, του Σχεδίου, της Διαφήμισης, του Μάρκετινγκ και άλλων συναφών κλάδων.
- Όλους όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην ψηφιακή δημιουργία & επεξεργασία εικόνας, φωτογραφίας ή διαφήμισης

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Graphic Design του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΣΤΕΡ, διάρκειας 100 ωρών, εισάγει & εξειδικεύει τους συμμετέχοντες στην επαγγελματική επεξεργασία ψηφιακής εικόνας & φωτογραφίας, όπως επίσης στην Δημιουργία Εντύπων, Banner, Ψηφιακών & μη Διαφημίσεων.

Τα μαθήματα Photoshop, Ιllustrator, InDesign, Premiere και Corel απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την επεξεργασία εικόνας, την παραγωγή εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων-flyers, το φωτομοντάζ, το ρετουσάρισμα, τη δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων καθώς και την επεξεργασία υλικών που προορίζονται για μπροσούρες, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Σκοπός του προγράμματος είναι μετά το πέρας των μαθημάτων, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να γνωρίζουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία των προγραμμάτων σχεδίασης και να έχουν μια γερή γνωσιακή βάση γύρω από τον κόσμο του Graphic Design.

Η διδασκαλία του προγράμματος περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά κατά βάση πρακτική εφαρμογή των προγραμμάτων από τους σπουδαστές σε ατομικούς Η/Υ. Κατά την διάρκεια των εισηγήσεων παρουσιάζονται μία σειρά από καινοτόμες ιδέες και case studies εφαρμογών πάνω σε διάφορους εμπορικούς κλάδους, οι οποίες με εύκολο τρόπο μπορούν να αναπαραχθούν και σε άλλες επιχειρήσεις ή περιπτώσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η συνολική διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου ανάγεται στις 100 ακαδημαϊκές ώρες. Η κάθε ενότητα αποτελείται από 20 ακαδημαϊκές ώρες. Ο ενδιαφερόμενος έχει την επιλογή να διαλέξει όσες και όποιες ενότητες θέλει από το σύνολο του προγράμματος.

Τα μαθήματα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, μια φορά/ εβδομάδα (5 ακαδημαϊκές ώρες/μάθημα). Συνεπώς, κάθε διδακτική ενότητα ολοκληρώνεται στο πλαίσιο ενός μήνα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών Πιστοποιημένη από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΣΤΕΡ , (με την αδειοδότηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Οι σπουδαστές έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δια ζώσης παρακολούθηση του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή μέσω Live Steam E-learning αξιοποιώντας ζωντανή επικοινωνία με τον εισηγητή.

Τα δίδακτρα σου περιλαμβάνουν:

  • τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ μαθήματα σε κλειστό τμήμα, συνολικής διάρκειας 100 ωρών
  • την Βεβαίωση Σπουδών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ το Υπουργείο Παιδείας,
  • E-book με σημειώσεις που θα διδαχτείτε στην πορεία των μαθημάτων,
  • Πρόσβαση στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ
  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια πάνω σε σχετικούς τομείς ενδιαφέροντος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.