Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Θεραπεία ζεύγους - εποικοδομητική συζήτηση μέσα στη σχέση / στο γάμο - Α' Κύκλος - Δυαδική Σχέση

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Χιώνη Ασημίνα - Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Γεννήθηκε στη Πάτρα κ μεγάλωσε στο Λονδίνο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Westminster του Λονδίνου. Συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Συμπεριφοριστική Ψυχολογία (MSc Behavioural Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UNIVERSITY OF CENTRAL LONDON), κ συνέχισε με δεύτερο μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ψυχολογία της Εργασίας (MSc Occupational Psychology). Έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία με το Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Συνήθως στην αρχή μιας σχέσης, κυριαρχούν συναισθήματα αγάπης, στοργής και έντονης ερωτικής έλξης, τα παραπάνω όμως δεν κρατούν για πάντα. Και όταν ξεκινούν τα προβλήματα στη σχέση το ζευγάρι δε ξέρει πώς να τα αντιμετωπίσει.

Στην ομάδα θα συζητήσουμε τα βασικά προβλήματα που οδηγούν ένα ζευγάρι σε διαμάχη ή ακόμα και στο χωρισμό και με ποιον τρόπο μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Θα εξετάσουμε τους λόγους που δημιουργούνται συγκρούσεις, τις αιτίες τους, τις διαφορές στις αντιλήψεις των δύο συντρόφων, και κυρίως τις διαφορές στην επικοινωνία μέσα στη σχέση.

Το Σεμινάριο προσφέρεται και μέσω τηλεδιάσκεψης [teleconference] από το χώρο σας - Επικοινωνείστε μαζί μας για το κόστος και τον τρόπο παρακολούθησης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.