Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Mandala

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Katalinas Life Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Μάρω Τσακωνάκου, Σχεδιάστρια, Σκηνογράφος, Ενδυματολόγος.
Η Μάρω Τσακωνάκου από μικρή λάτρευε το σχέδιο, τη ζωγραφική και τα υφάσματα. Έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου. Μέσα στον κλάδο αυτό ήρθε σε επαφή με το σχέδιο, με την ιστορία της τέχνης, τη δημιουργία μακετών, τη χρωματολογία αλλά και με τη σκηνογραφία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, όπου και την κέρδισε. Έτσι, αποφάσισε να γραφτεί στο εργαστήρι Σκηνογραφίας-Ενδυματολογίας σε Θέατρο, Κινηματογράφο, Χορό και Όπερα της Μ. Χανιωτάκη(LSA). Συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας και Θεατρικής Αρχιτεκτονικής της Πράγας (PQ) "The Praque Quadrenniale of Perfomance Design & Space" Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος σε μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες κινηματογράφου, σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σαν βοηθός ενδυματολόγου στο Αthens Science Festival. Έχει φοιτήσει στη σχολή Athens Fashion Club κι έχει εργαστεί σαν σχεδιάστρια μόδας. Τέλος, έχει κάνει σεμινάρια Mandala-Art therapy και πλέον έχει ξεκινήσει και training για δασκάλα Kundalini yoga.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η λέξη Μandala, προέρχεται από τα Σανσκριτικά και σημαίνει «κύκλος». Πρόκειται για ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το σύμπαν. Φανταστείτε το σαν μία συμπαντική μικρογραφία. Οι μάνταλα, χρησιμοποιούνται ως εργαλείο αυτοσυγκέντρωσης. Αντιπροσωπεύουν την ολότητα, την ενότητα και την αρμονία. Ωστόσο, κάθε μάνταλα έχει ένα μοναδικό νόημα.

Ο Καρλ Γιούνγκ, εισηγητής της σχολής της αναλυτικής ψυχολογίας, αναφέρεται στο σύμβολο αυτό ως «την ψυχολογική έκφραση του συνόλου του εαυτού».
Στο σεμινάριο αυτό θα μελετήσουμε την ιστορία των Mandala, θα φτιάξουμε ο καθένας το δικό του Μandala με απλά υλικά, χρωματίζοντας το με τα συναισθήματα μας. Στη συνέχεια με τη δημιουργία κολλάζ και χρωμάτων θα φτιάξουμε τον δικό μας προσωπικό πίνακα Ονείρων βασισμένο στη δομή των Μandala.

Ελάτε να δημιουργήσουμε και ν' αφεθούμε στη διαλογιστική και χαλαρωτική ιδιότητα των Mandala!

Πληροφορίες συμμετοχής

Παροχές:

  • Ολιγομελείς ομάδες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ένα ζεστό και ομοιογενές κλίμα, το οποίο συνεισφέρει σε μία αποτελεσματική συνεργασία της ομάδας.
  • Στους συμμετέχοντες, μετά το πέρας του σεμιναρίου δίδεται πλούσιο υλικό σημειώσεων (Ολόκληρο το σεμινάριο) .
  • Βεβαίωση παρακολούθησης.

Αριθμός ατόμων: Στα πλαίσια της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID-19, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στο σεμινάριο θα είναι τα 4 άτομα!

Στο Katalina Life Events θέλοντας να προστατεύσουμε το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους μας τηρούμε τα ακόλουθα:
• Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο
• Συμμόρφωση με τις ορθές πρακτικές ατομικής και αναπνευστικής υγιεινής (απολύμανση χεριών & χρήση μάσκας στον χώρο).
• Παρέχουμε αντισηπτικά διαλύματα & υλικά για το στέγνωμα των χεριών (χειροπετσέτες μιας χρήσης)
• Ο χώρος μας απολυμαίνεται πριν και μετά την κάθε δράση.

 

Κόστος Συμμετοχής

35€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.