Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

5 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-COVID ΕΠΟΧΗ!

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Ντέμη Μωραΐτου
Έχει σπουδάσει Επικοινωνία-Διαφήμιση και Μarketing. B.A. C.A.M. (Communication-Advertising-Marketing). Eίναι πιστοποιημένη Gestalt in Organizations Practitioner και έχει Δίπλωμα στον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει Μaster στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Σύμβουλος Επιχειρησιακής Επικοινωνίας & Management για πλήθος επιχειρήσεων. Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών σε ποικίλους φορείς εκπαίδευσης στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα. Έχει διδάξει σε πάνω από 10 χώρες σε ποικίλα επιμορφωτικά περισσότερα σε πάνω από 19.500 στελέχη. Έχει δουλέψει επί σειρά ετών για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΙΝΤΑGIO (Ένωση Gestalt Consultants), του Ομίλου Φίλου Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και του Παγκόσμιου Οδηγισμού WAGGGS.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η κρίση της Πανδημίας μας βρήκε ξαφνικά και απροετοίμαστους για ποικίλες αλλαγές στην καθημερινότητα, την προσωπική ζωή, τις κοινωνικές σχέσεις, την εργασία, τη διαχείριση του χρόνου μας. Το σεμινάριο μας εξοικειώνει με 5 απαραίτητες δεξιότητες για τη διαχείριση της νέας εποχής ! Το σεμινάριο αποτελείται από 5 workshops στα οποία παρουσιάζονται οι γνώσεις και πραγματοποιούνται διαδραστικές ασκήσεις, Αναλυτικότερα:

  • Αύξηση προσωπικής αντοχής– Resilience: Παρουσιάζονται οι τρόποι να αυξήσει κανείς την ανθεκτικότητά του εστιάζοντας θετικά στο σήμερα
  • Ενσυναίσθηση: Η ικανότητα αντίληψης του άλλου που φέρνει μεγάλη βελτίωση στην επικοινωνία
  • Ενεργητική ακρόαση: Η βελτίωση του τρόπου που ακούμε τον άλλον στην προσωπική και διαδικτυακή επαφή
  • Επικοινωνία μέσα από πλατφόρμες: H εξοικείωση με τη χρήση πλατφόρμας γίνεται παιχνίδι που, όμως, έχει κανόνες και μυστικά !
  • Προφορική επικοινωνία: Η χρήση της γλώσσας, η φωνή, τα λάθη και τα σημεία προσοχής στην προφορική επικοινωνία μας

Πληροφορίες συμμετοχής

Τετάρτη 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3 / 5:30-8:30 μ.μ., Διάρκεια 5 Εβδομάδες

Κόστος Συμμετοχής

260 € 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.