Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο κλάδος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής προσφέρει σήμερα αμέτρητες ευκαιρίες απασχόλησης και μια δημιουργική ενασχόληση που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Η Etoile απαντάει στις ανάγκες της αγοράς με ένα πυκνό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που οδηγεί κατόπιν εξετάσεων σε πιστοποιημένο, αναγνωρισμένο δίπλωμα και εξασφαλίζει πλούσιες επαγγελματικές επιλογές.

Δίνοντας έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση που λαμβάνει χώρα σε σύγχρονα εργαστήρια, το ταχύρυθμο πρόγραμμα Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής προσφέρει όλες τις βασικές απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε ο απόφοιτος του να μπορεί να δραστηριοποιηθεί αποτελεσματικά ώς τεχνίτης αρτοποιείου ή και ζαχαροπλαστείου προετοιμάζοντας, παρασκευάζοντας, παραθέτοντας αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Με το κύρος και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τον φορέα ACTA, οι δεξιότητές σου αποκτούν μια αναγνωρίσιμη «σφραγίδα» στα μάτια των εν δυνάμει εργοδοτών σου. Η πιστοποίηση Βοηθός Ζαχαροπλάστη αποδεικνύει ότι η/ο υποψήφια/ος είναι σε θέση να γνωρίζει θέματα που αφορούν σε: Γνώσεις για ποιοτικό έλεγχο και υγιεινή τροφίμων, Αξιοποίηση και κοστολόγιο τροφίμων, Οργανωτική δομή ζαχαροπλαστείου, Επικοινωνιακή ικανότητα, Επιμόρφωση – δια βίου μάθηση-, Προβολή Ελληνικής γαστρονομίας, Κριτήρια επιλογής προσωπικού.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ETOILE
Μια συναρπαστική εμπειρία σπουδών, κορυφαίοι εκπαιδευτές, οργανωμένη γνώση και ευκαιρίες δικτύωσης με τη σφραγίδα κύρους της Etoile.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ
Η Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική, μια ειδικότητα που εντάσσεται στον κόσμο του επισιτισμού αλλά και του τουρισμού, είναι ένας δυναμικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς που εμφανίζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ACTA
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της πιστοποίησης ACTA -σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο- απο τον τεχνοβλαστό του ΑΠΘ. Η πιστοποίηση αυτή είναι ιδανική για κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του.

ΓΙΑΤΙ στην Etoile;
Δημιουργώ σε Σύγχρονα Εργαστήρια
Η εκπαίδευση είναι αυστηρά εφαρμοσμένη και εντατική. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρασκευάζουν όλες τις συνταγές. Δεν πρόκειται για απλή παρουσίαση από τον εκπαιδευτή, αλλά συνεχή, πάνω στη δουλειά (hands on) ατομική εκμάθηση σε ολιγομελή τμήματα.

Έχω δίπλα μου τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας
Κάθε σπουδαστής απολαμβάνει ταυτόχρονα τις υπηρεσίες του Γραφείου Σταδιοδρομίας. Ο Σύμβουλος κατάρτισης παρακολουθεί και ενισχύει την επαγγελματική εξέλιξη του σπουδαστή προσφέροντας τόσο υπηρεσίες συγγραφής βιογραφικού, δικτύωσης με την αγορά εργασίας όσο και προτάσεις εργασίας εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Δικτυώνομαι καθημερινά
Ένα εκτενές δίκτυο από κορυφαίους chef καθώς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου παρακολουθεί την πορεία του σπουδαστή και υποστηρίζει τις κινήσεις του.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- 5 ΜΗΝΕΣ
140 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ – 6 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.