Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

CCNP Routing & Switching - CISCO

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕΜ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Σε ποιους απευθύνεται

To πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις τους στο χώρο των δικτύων και να γνωρίσουν σε βάθος τη λειτουργία των πρωτοκόλλων και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα.

Σκοπός

Στόχος του προγράμματος είναι η γνώση σε βάθος στους τομείς: Advanced Routing & Switching, Converged Voice, Video and Data Enterprise Networks, Troubleshooting Skills for Enterprise Networks.

Περιγραφή σεμιναρίου

To CCNP Routing & Switching παρέχει στους σπουδαστές λεπτομερή και εξειδικευμένη γνώση σχετικά με τα μεγάλα σύγχρονα δίκτυα και τις τεχνολογίες που υλοποιούνται σε αυτά. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι σπουδαστές θα αποκτήσουν άρτια κατάρτιση ώστε να μπορούν να εγκαταστήσουν και να υποστηρίξουν υλοποιήσεις σε μεγάλου μεγέθους και πολύπλοκα δίκτυα. Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 ενότητες. Η συνολική διάρκεια είναι 232 ώρες.

Εργαστήρια
Στη διάρκεια του προγράμματος χρησιμοποιείται ο απαραίτητος εξοπλισμός , ώστε να μπορέσουν οι σπουδαστές να κατανοήσουν πλήρως τη θεωρία που διδάσκεται. Για τον λόγο αυτό το μισό μέρος του προγράμματος αφορά στην πραγματοποίηση εργαστηρίων σε πραγματικό εξοπλισμό.

Εξετάσεις
Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 ενότητες. Για να μπορούν οι σπουδαστές να συνεχίσουν στην επόμενη ενότητα, θα πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις εξετάσεις της προηγούμενης. Στο τέλος κάθε ενότητας παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας, οι σπουδαστές έχουν αποκτήσει επαρκείς γνώσεις για να ανταποκριθούν στην εξέταση Πιστοποίησης. Όταν οι σπουδαστές ολοκληρώσουν επιτυχώς και τις 3 εξετάσεις πιστοποίησης, θα λάβουν από τη Cisco τη Βεβαίωση CCNP Certification.

Διάρκεια: 232 ώρες

Επίπεδο: Μέσο

Προαπαιτούμενα: Δεν υπάρχουν Προαπαιτούμενα για το μάθημα αυτό.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.