Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Π. ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΣ
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση, όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην πνευματική ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, είναι ιδρυτικός πρόεδρος του Olympian University, και international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SP ELI και δίδαξε διοίκηση επιχειρήσεων και ψυχολογία. Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health. Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University. Μέλος της Association for Global New Thought. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων & Οργανισμών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εκπληκτικές νέες επιστημονικές ανακαλύψεις για τα βιοχημικά αποτελέσματα της λειτουργίας του εγκεφάλου δείχνουν πως όλα τα κύτταρα του σώματός μας επηρεάζονται από τις σκέψεις μας! Πρόκειται για την επανάσταση που φέρνει η νέα επιστήμη της Επιγενετικής στην κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ πνεύματος και ύλης και τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει στη ζωή μας ως άτομα και ως στελέχη επιχειρήσεων.
Οι συνέπειες αυτής της έρευνας αλλάζουν ριζικά την κατανόησή μας για τη ζωή. Αποδεικνύεται ότι τα γονίδια και το DNA δεν ελέγχουν τη βιολογία μας, αλλά αντιθέτως, το DNA ελέγχεται από τα σήματα που προέρχονται έξωθεν του κυττάρου, συμπεριλαμβανομένων και των ενεργειακών σημάτων που προέρχονται από τις θετικές και τις αρνητικές μας σκέψεις ή διάθεσή μας!
Αυτή η βαθιά ελπιδοφόρα σύνθεση των τελευταίων και καλύτερων ερευνών στην κυτταρική βιολογία και την κβαντική φυσική αντιμετωπίζεται ως μεγάλη ανακάλυψη, η οποία αποδεικνύει ότι ως άτομα και ως στελέχη επιχειρήσεων μπορούμε να αλλάξουμε αν αναθεωρήσουμε τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας!!
1. Θετική Σκέψη - Αρνητική Σκέψη - Σωστή Σκέψη.
2. Η Αλήθεια για Σένα.
3. Ποιες Είναι οι Σκέψεις σου για στον Εαυτό σου;
4. Λύσεις Αντί για Προβλήματα.
5. Ζεις το Δικό σου Σενάριο – Μπορείς και να το Γράψεις.
6. Προγραμματισμός του Νου για το Καλύτερο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.