Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Hμερίδα: H μουσικοκινητική αγωγή Carl Orff & η αναπτυξιακή πορεία του παιδιού: διαφοροποιήσεις αλλά και κοινοί στόχοι ανάλογα με την ηλικία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΑΝΟΥ (ΜSc Μουσικοπαιδαγωγός)

Περιγραφή σεμιναρίου

 Οι παιδαγωγοί κάθε γνωστικού αντικειμένου οφείλουν να γνωρίζουν τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού και με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία να οργανώνουν το μαθησιακό υλικό τους σύμφωνα με τις δυνατότητες της κάθε ηλικίας. Επειδή η ανάπτυξη αφορά όλους τους το¬μείς της ύπαρξης μας (κινητική, γλωσσική, κοινωνικο-συναισθηματική, καλλιτεχνική κλπ) είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε σε κάθε επίπεδο πού στοχεύουμε και με ποιόν τρόπο η Μουσικοκινητική αγωγή Orff υποστηρίζει και συμβάλλει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του ατόμου. Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε τις αναπτυξιακές κατακτήσεις και διαφορές ανά ηλικία και θα αντιστοιχήσουμε, με παραδείγματα, τις μουσικές δραστηριότητες ενός μαθήματος Orff με αυτές.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Η ημερίδα προσφέρεται και για παρακολούθηση εξ αποστάσεως εφόσον κριθεί απαραίτητο ή το επιθυμεί ο συμμετέχοντας χωρίς να παρακωλύεται ο βιωματικός της χαρακτήρας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.