Εισηγητής
Δρ Μαρία Σμυρνιωτάκη (BSc, MSc, Phd), Food Safety Responsible Person Swiss Approval T.B., Επικεφαλής Επιθεωρήτρια ISO 22000:2018
Μαυρογενάκης Φραγκίσκος (MSc, MBA), Επικεφαλής Τομέα Ασφάλειας Τροφίμων Swiss Approval T.B., Επικεφαλής Επιθεωρητής ΣΔΑΤ, FDA.
Σε ποιους απευθύνεται
Το πρότυπο ISO 22000:2018 εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς, ανεξαρτήτως μεγέθους, οι οποίοι εμπλέκονται σε οποιαδήποτε πτυχή της αλυσίδας τροφίμων (παραγωγή, επεξεργασία, εμπορία, αποθήκευση, διανομή) και θέλουν να εφαρμόσουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο απευθύνεται στους ακόλουθους ενδιαφερόμενους:
• Υποψήφιοι εξωτερικοί Επιθεωρητές ΣΔΑΤ
• Υποψήφιοι Επιθεωρητές ΣΔΑΤ
• Υπεύθυνοι Ποιότητας
• Υπεύθυνοι Παραγωγής
• Προσωπικό επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων
• Σύμβουλοι ανάπτυξης ΣΔΑΤ
• Συντονιστές της ομάδας ασφάλειας τροφίμων επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων
• Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια λεπτομερή γνώση των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων