Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ SPECIAL EFFECTS (Makeup)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Εισηγητής

Ελεάνα Δημοπούλου
Η Ελεάνα Δημοπούλου εξειδικεύεται στο Extreme Creative Makeup, το Προσθετικό Μακιγιάζ και τα Ειδικά Εφέ. Με σπουδές στον τομέα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, του Design (Ba) και των Οπτικοακουστικών Τεχνών (Ma), οι γνώσεις της καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της Τέχνης και της πρακτικής εφαρμογής της σε διάφορους κλάδους. Έχει αναδειχθεί από τον διαγωνισμό Face Awards της NYX Professional Makeup, ως Makeup Artist of the Year 2018. Προσωπικές δουλειές της έχουν διακριθεί και φιλοξενηθεί σε φεστιβάλ, εκθέσεις (Μέγαρο Μουσικής, Μουσείο Μπενάκη, Καλών Τεχνών) και παρουσιαστεί τηλεοπτικά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο Εισαγωγή στα Special Effects, είναι ένα hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης. Στόχος του είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά υλικά, τις τεχνικές και τις μεθόδους εφαρμογής ρεαλιστικών special effects, είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

Ερασιτέχνες που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των ειδικών εφέ, σπουδαστές και επαγγελματίες makeup artists που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο του θεάτρο και του κινηματογράφου.

Το σεμινάριο Special Effects περιλαμβάνει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:
Εισαγωγή στα Πρακτικά Εφέ – Ιστορία της χρήσης τους στον Κινηματογράφο – Υλικά και Εργαλεία
Sculpting Wax: Πληγές, Κοψίματα, Μώλωπες, Collodion, Sealer, Κόλλες
Soft Putty: Stipple Sponge – Μεταμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου
Εφέ Ακρωτηριασμού
Latex: Κοψίματα, Πληγές.
Δημιουργία Baldcap
Εφαρμογή και Xρωματισμός Baldcap
Γήρανση – Χρωματισμός οδοντοστοιχίας

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.
*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.