Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Γυναίκα και τα μυστικά που κρύβει ο κύκλος της

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Αγάπη Αποστολοπούλου

Σε ποιους απευθύνεται

Ο κύκλος μιας γυναίκας κρύβει τέσσερα διαφορετικά στάδια στα οποία η γυναίκα αισθάνεται τελείως διαφορετική. Με λίγα λόγια, κατά τη διάρκεια σχεδόν ενός μήνα μια γυναίκα έχει τέσσερις διαφορετικούς εαυτούς που μπορούμε να ονομάσουμε αρχέτυπα...

Σκοπός

 Τι θα μάθεις
• Τις τέσσερις φάσεις του κύκλου σου
• Πως να διαμορφώνεις το καθημερινό σου πρόγραμμά έτσι ώστε να ακολουθείς την ροή του σώματός σου
• Πως να βάζεις στόχους και να τους πραγματοποιείς με πειθαρχεία και όχι με αυταρχεία
• Πως να απελευθερώσεις την σεξουαλικότητα σου και να την χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο δημιουργικότητας
• Πως να εμβαθύνεις στην δουλειά της ενδοσκόπησης
• Πως να σέβεσαι το αίμα σου και να το βλέπεις σαν το μεγαλύτερο δώρο της φύσης
• Πως να κόβεις ενεργειακές χορδές με πρώην σου
• Πως να ζεις στην Καρδιά χωρίς να φοβάσαι την δύναμη της ευαισθησίας σου γιατί εκεί κρύβεται και η πραγματική δύναμη της Γυναίκας!

Περιγραφή σεμιναρίου

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη γοητεία της θηλυκότητας που κρύβεται μέσα στη μήτρα μιας γυναίκας και αναδύεται μέσα από κάθε πόρο του δέρματος της, κάθε βλέμμα της, κάθε λέξη στα χείλη της, κάθε βελούδινο χάδι της... ...

Δεν υπάρχουν λόγια που να εξηγούν την ιερή δύναμη που αναδύεται από την «ευαίσθητη» καρδιά μιας γυναίκας όταν κάθεται στο «θρόνο» της και αποδέχεται το πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού της ..
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την φυσική ομορφιά μιας γυναίκας που έχει ανακαλύψει την μαγεία του κύκλου της!"

• Ξέρεις ότι είσαι εντελώς διαφορετική από ό, τι σου είπε η κοινωνία ότι είσαι;
• Θέλεις να έρθεις σε επαφή μέσα σου με τις 4 διαφορετικές Θεές (Αρχέτυπα) του κύκλου;
• Θες να μάθεις πως να χρησιμοποιήσεις τα δώρα αυτών των Αρχετύπων έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής;
• Θες να έρθεις σε επαφή με την ιερή σου σεξουαλικότητα, την άπειρη δημιουργικότητα, την γονιμότητα, την αποστολή της ζωής σου, την ιδιότητα να βλέπεις πέρα από την επιφάνεια και την ικανότητά σου να αναγεννιέσαι κάθε μήνα;

Ο κύκλος μιας γυναίκας κρύβει τέσσερα διαφορετικά στάδια στα οποία η γυναίκα αισθάνεται τελείως διαφορετική. Με λίγα λόγια, κατά τη διάρκεια σχεδόν ενός μήνα μια γυναίκα έχει τέσσερις διαφορετικούς εαυτούς που μπορούμε να ονομάσουμε αρχέτυπα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα χρησιμοποιήσουμε ως αρχέτυπα 4 Θεές της αρχαίας Ελλάδας, την θεά Άρτεμης, Αφροδίτη, Εκάτη και Γαία.

Η θεά Άρτεμης είναι το κομμάτι του εαυτού μας υπεύθυνο για την εκτέλεση της αποστολής της ζωής μας, την σύνδεσή μας με την φύση και την πραγματοποίηση των στόχων μας. Είναι η Θεά η οποία για παράδειγμα μας βοηθάει με πειθαρχεία και αγάπη να ξεκινήσουμε μια δίαιτα.
Η Θεά Αφροδίτη είναι η θηλυκότητα μας, η σεξουαλικότητα, η αφθονία μας (η σχέση μας με το χρήμα) και ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε με τους άντρες. Είναι η Θεά όπου χωρίς αυτή ντρεπόμαστε να είμαστε γυναίκες και κάνουμε ότι μπορούμε για να μειώσουμε την λάμψη μας!
Η Θεά Εκάτη είναι η δύναμη μέσα μας να δούμε το σκοτάδι μας και οτιδήποτε χρειάζεται να δούμε, έτσι ώστε να πάρουμε αποφάσεις για οποιαδήποτε αλλαγή της ζωής μας. Είναι η Θεά όπου για παράδειγμα γνωρίζει αν μία σχέση είναι καλή για μας ή όχι σε όλα τα επίπεδα.
Η Θεά Γαία είναι η ικανότητά μας να αφήνουμε τον παλιό μας εαυτό να παθαίνει έτσι ώστε να δημιουργείται χώρος για το καινούργιο. Είναι η δύναμη της εσωτερικής μεταμόρφωσης, η δύναμη της εσωτερικής μας Πεταλούδας!

Δυστυχώς η σημερινή γυναίκα έχει χάσει εντελώς αυτήν την ιερή σχέση με το σώμα και την ψυχή της.

Αντί να είναι μια «φυσική» γυναίκα που ζει σύμφωνα με τη φύση της, έχει γίνει μια «κανονική» γυναίκα που ζει σύμφωνα με τους «κανόνες» (κανόνες της κοινωνίας, της οικογένειας κλπ)

Ποια είναι πραγματικά μια γυναίκα και πώς μπορεί να ζήσει τη ζωή της, είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να ήταν ένα από τα μαθήματα στο εκπαιδευτικό σύστημα!

Πολλές γυναίκες δεν έχουν τις παραπάνω πληροφορίες και είναι δύσκολο γι 'αυτές και για τους ανθρώπους που τις περιβάλλουν να καταλάβουν και να προσαρμοστούν στην διαφορετική συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του κύκλου.
Αν γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή για τα πάντα (που εξαρτάται από τον κύκλο, τις ορμόνες και την ανατομία μας) τότε μπορούμε σίγουρα να είμαστε πιο ευτυχισμένες, πιο υγιείς, με περισσότερη αφθονία, περισσότερη σύνδεση με την Πηγή και περισσότερη αγάπη.

Αυτό που θα σταματήσουμε να είμαστε είναι ένας υποσυνείδητος οπαδός ενός συστήματος, που δεν δημιουργήθηκε για ένα θηλυκό σώμα αλλά επικεντρώθηκε κυρίως στην αρσενική ενέργεια του πλανήτη.

Το σεμινάριο "Γυναίκα" είναι ένα σεμινάριο σχεδιασμένο για την γυναίκα που ενδιαφέρεται να επανασυνδεθεί με τις Θεές μέσα της, να βγει από τις πεποιθήσεις και τα προγράμματα της κοινωνίας, να θεραπεύσει την σχέση της με το αίμα της περιόδου, να συνδεθεί με την γη και να μπει στην αποστολή της!

Εργαλεία που χρησιμοποιούνται:
Τάντρα για γυναίκες
Χορός
Ενεργειακός καθαρισμός
Yoni steam (εξαρτάται τον χώρο)
Τέχνη και Θεραπεία
Δυναμικοί διαλογισμοί: 

Κόστος Συμμετοχής

150€
130€ για ανέργους και άτομα χαμηλού εισοδήματος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.