Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

The Funky Gourmet Experience, Κελύφη - Εισαγωγή στο βούτυρο κακάο & εφαρμογές

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, Νίκος Ρούσσος, έρχεται στη Ρόδο για ένα exclusive masterclass γαστρονομίας.

Απευθύνεται σε σπουδαστές του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στα 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετόχης: Χριστίνα Δημητρακοπούλου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.